Подарункові коробки своїми руками: 25 найкращих ідей (частина 1)

Упаковка для подарунків може бути дуже різної: починаючи з маленьких коробочок для прикрас і закінчуючи яскравим кольоровим пакетом в якому можна подарувати м'яку іграшку розміром з людській зріст. Але щодо подарункової упаковки є одне важливе правило: картон, мікрогофрокартон або будь-який папір чи прозора плівка, з яких ви плануєте зробити гарну обгортку для подарунка, обов'язково повинні бути потрібної якості. Зрозуміло, одразу постає питання: де взяти необхідні матеріали? Перш за все згадуються спеціалізовані художні крамниці. Але чи є вони у вашому місті? А якщо ціни в них дуже високі? Тоді найкращім способом купити необхідне буде Інтернет, зокрема інтернет-магазини. Наприклад, в інтернет-магазині "Експрес-Упаковка" ми пропонуємо багато видів кольорового картону та паперу, які точно не будуть зайві під час створення подарункової упаковки.

Припустимо, що усі необхідні матеріали ви вже придбали. Тепер дійшла черга власне до створення упаковки. Як її створити? З чого почати? Що повинно вийти врешті-решт? Тому далі у цій статті ми вирішили навчити вас робити найбільш цікаві варіанти подарункових коробок з тришарового мікрогофрокартону та звичайного одношарового картону чи кольорового паперу. Нижче ви знайдете різні цікаві приклади подарункових картонних коробок з описом та фото, які можна зробити власноруч, не маючи якихось навичок у цій справі. А в кінцевому рахунку ви отримаєте ексклюзивний екземпляр упаковки для обраного подарунка. Крім того, навіть якщо ви будете точно, крок у крок усе робити згідно інструкції у цьому огляді, ви усе одно зможете зробити вашу коробку ексклюзивною за рахунок експериментів з кольором та типом потрібних матеріалів. Наприклад, ви можете у любому випадку долучати до списку матеріалів на власний розсуд щось своє: якійсь інший папір, картон, стрічки, стрази, ґудзики. Вони можуть бути зовсім інакші по кольору та типу, ніж ті, що використали ми, створюючи фото для цієї статті. Отже, далі ми навчаємо вас основній схемі, а деталі вже - повністю на ваш розсуд. Ну що ж, давайте починати.


Коробка-будиночок

Необхідно роздрукувати на папері наведений на фото шаблон. Потім вирізати його та окреслити по ньому усі потрібні лінії на аркуші мікрогофрокартону. У крайньому випадку або якщо ви маєте художні навички, ви можете одразу намалювати усе на картоні. Потім нам потрібно вирізати та підігнути за усіма пунктирними лініями. На дні коробочки далі потрібно зробити канцелярським ножем два порізи, в які треба просунути стрічку. Тепер залишилось склеїти наш будиночок, вирізати з обраного вами кольорового паперу або картону два прямокутника для кришки. Вигинаємо кожний з них по 1 см, а потім робимо в них прорізи як на фото. Залишилось тільки вставити в прорізи стрічку, покласти всередину подарунок та зав'язати зверху на кришці дві стрічки у вигляді бантика. Усе можна вручати подарунок одержувачу!

Створюємо коробку для подарунків: крок 1 Створюємо коробку для подарунків: крок 2 Створюємо коробку для подарунків: крок 3


Кругла картонна коробочка для подарунка

Кругла картонна коробочка для подарункаДля того щоб зробити картонну коробку для подарунків круглої форми, нам потрібно буде кілька речей. По-перше, треба вирізати з мікрогофрокартону чотири кружечка. Два з них повинні бути трохи більше, ніж ті, що залишились. Далі з картону треба вирізати дві смужки по розміру кружечків з невеличким запасом: одна ширша, а друга - вужча. Далі склеюємо за допомогою двостороннього скотчу або клею 2 більших за розміром кружечка, а потім окремо склеюємо 2 інших. З менших за розміром ми будемо створювати дно коробки. Для цього наносимо прозорий клей по краях кружечка, приклеюємо сюди смужку з мікрогофрокартону або картону (можна навіть кілька, щоб зміцнити усю майбутню конструкцію). З кришкою робимо все теж саме: наклеюємо вузьку картонну смужку вздовж усього краю більшого кружка. Залишилось тільки зробити бантик. Для цього розрізаємо стрічку навпіл, її кінці приклеюємо до внутрішньої частини кришки, а з тих, що залишилися, зав'язуємо петельки.

На цьому на сьогодні поставимо крапку. В найближчі дні ми продовжимо навчати вас робити файні подарункові коробки з того, що є у вас під рукою. Слідкуйте за оновленнями нашого блогу, продовження статті вже незабаром.

Оставьте свой комментарий
Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.

Хит продаж

Коробка картонная 220 х 220 х 230 мм, самосборная

Коробка картонная 220 х 220 х 230 мм, самосборная

Квадратная картонная коробка для всех типов упаковки. Универсальная потребительская гофротара из тре..


Оптовые цены:

23.95грн с НДС: 23.95грн

Коробка картонная 185 х 110 х 37 мм, самосборная

Коробка картонная 185 х 110 х 37 мм, самосборная

Самосборная коробка небольшого размера для упаковки подарков и сувениров. В частности, коробочка иде..


Оптовые цены:

7.13грн с НДС: 7.13грн

Коробка картонная 240 х 170 х 50 мм, самосборная

Коробка картонная 240 х 170 х 50 мм, самосборная

Небольшая почтовая коробка самосборной конструкции для посылок любой украинской почты. Доступна для ..


Оптовые цены:

12.50грн с НДС: 12.50грн