Скотч-плівка «Обережне скло», 66 м х 48 мм (жовта)


Модель: 66 м х 48 мм, «Осторожно стекло» (желтая)
Наявність: Замовлено
52.00грн з ПДВ: 52.00грн
Купити

Опис

Клейка одностороння скотч-плівка жовтого кольору з написом "Обережне скло" ("Обережно скло") у рулоні шириною намотування 48 міліметрів. Довжина рулону – 66 погонних метрів. Товщина скотчу – 40 мікрон.

Виготовлена з поліпропіленового полотна з одностороннім нанесенням термо- та вологостійкого акрилового клею.

Являє собою огороджувальну клейку інформаційну стрічку і використовується в товаротранспортних операціях для інформування про вміст упакованого вантажу. При цьому завдяки високій адгезії клейового шару даний скотч застосовується для склеювання більшості видів пакувальних матеріалів. Так, наприклад, недорога скотч-плівка «Обережно скло» даної моделі застосовується для проклеювання картонних коробок будь-яких розмірів, для склеювання поліетиленових пакувальних плівок, пакетів та кульків, мішків з натуральних матеріалів та синтетичних тощо.

Скотч-стрічку «Обережно скло» використовує під час перевезення побутової та офісної техніки, віконного або дверного скла, різної апаратури, посуду та інших виробів зі скла або зі скляними елементами конструкції або внутрішніми елементами (наприклад, скляними поличками).

Полотно, або основа, скотч-стрічки – жовтого кольору, а сам напис «Обережне скло» або «Обережне скло» має яскравий, добре помітний здалеку червоний колір. Завдяки контрасту червоного та жовтого кольорів напис добре помітний у похмуру або туманну погоду, вночі та у сутінках, при обмеженій видимості у темних приміщеннях та на вулиці.

Є екологічно безпечною упаковкою. Для зручності та швидкості використання може використовуватися з ручним або напівавтоматичним розмотувачем. Діаметр втулки дозволяє використовувати для цієї мети практично всі моделі розмотувачів.

особливості:

  • інформаційний та пакувальний скотч з одностороннім нанесенням клею
  • довжина намотування – 66 метрів
  • ширина рулону – 48 міліметрів
  • товщина (щільність) – 40 мікронів
  • робоча температура – від -40 до +100 °C
  • колір – букви насиченого червоного кольору на жовтому тлі
  • може використовуватися в сухих і вологих приміщення
  • матеріал основи (полотна) – поліпропілен
  • клейовий склад – акриловий клей

Характеристики

Скотч-плівка
Довжина, м 66
Ширина, мм 48
Товщина, мкм 40
Колір Жовтий
Виробник Україна