Етикетки самоклеючі 210 мм х 148.5 мм


Модель: 210 мм х 148.5 мм (2 шт на листе, 100 листов в упаковке)
Наявність: Замовлено
209.00грн з ПДВ: 209.00грн
Купити

Опис

Великі білі самоклеючі тарні етикетки з паперу. Розміри – 210 мм х 148.5 мм. На одному аркуші – 2 штуки, в упаковці – 100 аркушів. Прямокутна форма осередку. Гладка, біла, непрозора лицьова сторона.

Використовуються для спрощення та прискорення процесу маркування товару, полегшують облік готової продукції під час перевезення та зберігання на складі.

Виготовлені згідно з усіма ГОСТами України та є інформаційними наклейками, внутрішня сторона яких оброблена спеціальним невисихаючим клеєм. Шар клею захищений підкладкою із силіконізованого паперу, що видаляється безпосередньо перед використанням.

Використовуються такі етикетки для нанесення струменевого та лазерного кольорового або чорно-білого друку. Завдяки білизні поверхні наклейок малюнок виходить насичений і без спотворень кольору або відтінку. Підійдуть для друку логотипу, контактної інформації про виробника, штрих-коду або інформаційного листка про продукцію.

Етикетки підійдуть для наклеювання практично на будь-який вид упаковки - як з паперу і картону, так і з синтетичних матеріалів. Прекрасно приклеюються навіть на брудні, курні, рельєфні, масляні або шорсткі поверхні. Наклеєні на готову продукцію, є найдешевшим способом реклами.

Є екологічно безпечним продуктом.

Призначення:

  • маркування продуктів харчування (стандартне та термопакування)
  • маркування пластикової тари
  • маркування ексклюзивних та подарункових товарів у полімерній упаковці (поліпропілен, поліетилен, ПВХ)
  • маркування продукції текстильної та взуттєвої промисловості (постільні комплекти, взуття, білизна, верхній одяг тощо)
  • маркування упакованих товарів, що продаються на вагу (кондитерські вироби, бакалійні товари тощо)
  • можуть використовуватися як аптечні етикетки, етикетки для ліків, етикетки для косметики, етикетки для парфумерії, етикетки для побутової хімії
  • підійдуть для зовнішньої реклами у громадському транспорті та на вулиці

Характеристики

Етикетки самоклеючі
Кількість етикеток на листі, шт 2
Ширина етикетки, мм 210
Довжина етикетки, мм 148.5
Колір етикеток Білий