Картонний лист 1200 х 1250 мм, (Т-20), прокладний


Модель: 1200 х 1250 м (Т-20), прокладочный
Наявність: Замовлено
9.42грн з ПДВ: 9.42грн
Купити

Опис

Листовий тришаровий прокладочний гофрокартон марки Т-20 (С-хвиля) продаж оптом від виробника. Продається тільки оптом та лише у бурому кольорі. Вирізняється досить м'якою структурою. Термін виготовлення – від 3 до 7 днів з моменту оформлення замовлення.

Тришаровий гофрокартон марки Т-20 (С-хвиля) у листах проводиться за класичною технологією та відповідно до ГОСТу 7376-89 шляхом склеювання двох плоских та одного гофрованого шару картону. Гофрований шар знаходиться між двома плоскими. При виготовленні гофрокартону марки Т-20 у різних шарах використовується папір різної якості. У плоских шарах застосовується переважно макулатурне сировину з невеликим додаванням целюлози, а гофрований шар формується повністю з макулатурної сировини.

Завдяки такому типу профілю, прокладочний гофрокартон має непогану міцність. Профіль "С" (ширина - 6,8-7,9 мм, висота - 3,1-3,9 мм) в маркуванні гофрокартону позначає, що листовий гофрокартон даного виду гарантовано має гарну пружність і стійкість до різних механічних пошкоджень, а також середнім показником амортизуючих властивостей та порівняно недорогою ціною. Через профіль такий гофрокартон також називають "середня гофра".

Основною сферою застосування гофрокартону такого типу є допоміжне упакування, а також транспортна гофротара. У першому випадку з прокладочного гофрокартону висікають різні додаткові елементи упаковки: прокладки, стінки, перегородки, ґрат тощо, а іноді навіть кришки для картонних коробок конструкції "кришка-дно". У другому випадку гофрокартом застосовується як транспортний витратний матеріал, який захищає вантажі, що перевозяться, від різного роду впливів. Його простилають на підлогу вантажного відсіку транспорту, прокладають стінки кузова, використовують як перегородку між вертикальними рядами вантажу.

Цей гофрокартон виготовляється з екологічно безпечної сировини з використанням клею на крохмальній основі. Є екологічно чистим матеріалом і може використовуватися для виробництва упаковки для продуктів харчування та інших продуктів харчової та нехарчової груп без обмежень. Утилізація повинна проводитись відповідно до правил утилізації побутових відходів.

особливості:

  • ГОСТ 7376-89;
  • питомий опір розриву з додатком руйнівного зусилля вздовж гофрів після виконання одного подвійного перегину на 180 ° - не менше ніж 6 кН/м;
  • абсолютний опір продавлюванню – 0,90 (9,0) мПа;
  • опір торцевому стиску вздовж гофрів - не менше 3,0 кН/м;
  • опір розшаровуванню - не менше 0,2 кН/м;
  • вологість – 6-12%.

Характеристики

Лист
Довжина, мм 1200
Ширина, мм 1250
Вид картону Гофрокартон
Марка картону Т-20
Профіль С
Колір Бурий
Виробник Україна