Картонний лист 1200х1050 мм (Т-20), бурий


Модель: 1200 х 1050 мм (Т-20), бурый
Наявність: Замовлено
11.00грн з ПДВ: 11.00грн
Купити

Опис

Лист тришарового гофрованого прокладочного картону марки Т-20 (С-хвиля). Формат листа – 1 м 5 см. Довжина листа – 1.2 метра. Виготовляється лише у бурому кольорі відповідно до ГОСТу 7376-89. Продаж здійснюється оптом та в роздріб від 1 шт.

Гофролист такого типу є порівняно слабкий тришаровий гофрований картон, він відрізняється високою м'якістю і не підходить для виробництва стандартної картонної тари. Тому його використовую як сировину для виробництва внутрішніх та зовнішніх елементів гофротари та гофроупаковки. Так, наприклад, гофролист марки КГ застосовується для виготовлення прокладок, решіток, обіцянок тощо елементів. У деяких випадках гофролісти марки КГ можна використовувати для виготовлення картонної гофротари невеликого розміру, яка не зазнаватиме навантажень у процесі перевезення або зберігання. В даному випадку варто особливо звертати увагу на умови зберігання упакованої продукції та терміни її зберігання. Крім того, картонні листи марки КГ використовуються у сфері перевезень, а також при зберіганні різних товарів та вантажів. В даному випадку гофрокартон тришаровий КГ застосовується як постилковий матеріал для застилання палет, підлоги, стелажів, на які згодом складується продукція.

Гофролісти марки Т-20 різного формату, зокрема із шириною листа 1050 мм, виробляються серійно та доступні до покупки у будь-якому обсязі як оптом, так і в роздріб. Листовий прокладочний тришаровий гофрований картон випускається тільки бурого кольору з крохмальною клейовою основою, що дозволяє використовувати тару з такого гофрокартону при транспортуванні та зберіганні продуктів харчування. При виробництві гофрокартону марки КГ застосовуються як макулатурні види паперу, так і целюлозні – для досягнення максимальної міцності та вологостійкості гофроліста. У процесі виготовлення гофролісти КГ формату 1250 мм формуються з картону для плоских шарів (лайнера) та гофрованого паперу (флютингу). Лайнер виготовляється з невибіленої хвойної або листяної целюлози. Папір для гофрування може бути як напівцелюлозний, так і макулатурний.

3-шаровий гофрокартон 1200х1050 мм марки Т-20 для виробництва виготовляється з екологічно безпечної сировини з використанням клею екологічно чистого, натурального клею. Тобто, всі гофролісти цього виду є екологічно чистим матеріалом і можуть використовуватися для будь-якої продукції без обмежень, у тому числі з продуктами харчування. Утилізація гофролістів та обрізків, що залишилися після виробництва гофротари або гофроупаковки, повинна проводитись відповідно до правил утилізації побутових відходів.

Характеристики листового гофрокартону марки Т-20 (С-хвиля):

Найменування

Показник

ГОСТ
7376-89
Довжина листа
1.2 метри
Ширина листа

1.05 метри

Колір

бурий

Питомий опір розриву з додатком руйнівного зусилля

вздовж гофрів після виконання одного подвійного перегину на 180 °

не менше 7 кН/м
Абсолютний опір продавлюванню
0,93 (9,3) мПа
Опір торцевому стиску вздовж гофрів
не менше 3,3 кН/м
Опір розшаровуванню
не менше 0,2 кН/м
Вологовміст
8,5%

Характеристики

Лист
Довжина, мм 1200
Ширина, мм 1050
Вид картону Гофрокартон
Марка картону Т-20
Профіль С
Колір Бурий
Виробник Україна