Коробка картонна 300 х 105 х 85 мм, самозбірна


Модель: самосборная из микрогофрокартона (В-волна), 300 х 105 х 85 мм
Наявність: Замовлено
5.90грн з ПДВ: 5.90грн
Купити

Опис

Пакувальна самозбірна коробка невеликого розміру, виготовлена з якісного мікрогофрокартону (Е хвиля). Використовується для пакування канцелярських товарів, посуду та столових приладів, деталей та комплектуючих, що використовуються при будівництві, ремонті, а також складанні та перевезенні меблів та побутової техніки. Також підходить за розміром для пакування медичних товарів: ліків, шприців, катетерів, крапельниць тощо. Застосовується і як подарункова та сувенірна упаковка для цілого ряду товарів та предметів. Використовується для пакування інтимних товарів.

Найбільш затребувана коробка для індивідуального пакування товарів, проте деякі категорії товарів упаковують у недорогу картонну коробку даної моделі і по кілька штук або навіть насипом. Наприклад, канцелярські товари – кулькові ручки, прості та кольорові олівці тощо.

Модель виробляється як бурому, так і в білому кольорі (білий на замовлення від 500 штук!). Ціна на коробку в білому кольорі трохи вище, при цьому можлива кількість одиниць коробки в одному замовленні необмежена - ми виготовимо для вас будь-який обсяг коробок в найкоротші терміни.

Коробка проводиться в бурому та білому кольорі з гладким верхнім шаром і може бути використана для нанесення одноколірного або багатобарвного зображення будь-якої складності методом флексографічного друку. Відповідає стандарту № 0427 за міжнародним каталогом гофроупаковки FEFCO і не вимагає проклеювання скотч-плівкою у зібраному вигляді для фіксації стиків клапанів, оскільки збирається з однієї деталі з чіткою фіксацією клапанів у зібраному вигляді. Є екологічно безпечною упаковкою і має бути утилізовано за правилами утилізації побутових відходів.

Призначення:

  • індивідуальне пакування продукції
  • упаковка ексклюзивних та дорогих товарів
  • упаковка тендітних та б'ються предметів під час квартирного або офісного переїзду
  • упаковка канцелярських товарів: олівці, кулькові та гелеві ручки, маркери та фломастери тощо.
  • упаковка посуду та інших виробів зі скла та фарфору невеликого розміру: склянок, келихів, ложок, виделок тощо
  • упаковка сувенірної продукції, коробка для подарунків
  • упаковка меблевої фурнітури: дверні ручки, петлі, замки
  • упаковка сипких предметів для ремонту та будівництва: болти, шурупи, гайки, свердла, леза та ножі
  • упаковка медичних препаратів
  • упаковка подарунків середнього розміру
  • упаковка інтимних товарів

Характеристики

Коробка
Довжина, мм 300
Ширина, мм 105
Висота, мм 85
Вид картону Гофрокартон
Марка картону Т-24
Профіль В
FEFCO 0427
Кількість в упаковці, шт 50
Колір Бурий, Білий
Виробник Україна