Коробка картонна 350х300х150 мм, самозбірна


Модель: самосборная из микрогофрокартона (Е-волна), 350 х 300 х 150 мм
Наявність: В наявності
12.42грн з ПДВ: 12.42грн
Купити

Опис

Самозбірна картонна коробка середнього розміру для всіх типів індивідуальної та групової упаковки. Матеріал виготовлення – тришаровий мікрогофрокартон марки Т-24 (Е-хвиля). Не вимагає проклеювання скотчем після упаковки продукції. Розрахована на індивідуальне та групове впакування товарів та вантажів будь-якої товарної групи загальною вагою до 20 кілограмів та об'ємом до 15 літрів.

Гофротара такого формату є міцною картонною коробкою загального призначення. Її експлуатаційних характеристик достатньо для надійного перевезення та зберігання дуже багатьох видів товарів, у тому числі продуктів, що швидко псуються, з умовою зберігання тільки в холодильних камерах. Така недорога товарна тара має стійку до статичних та динамічних навантажень конструкцію, а також абсолютно не вимагає застосування додаткових пакувальних матеріалів для фіксації у зібраному вигляді.

Матеріалом для серійного виробництва споживчої та транспортної гофротари цієї моделі є тришаровий мікрогофрокартон марки Т-24 (Е-хвиля). Як і в багатьох інших випадках, основною причиною цього є дуже мала власна вага готових виробів з такого мікрогофрокартону при можливості упаковувати товари та вантажі різної ваги. Такий самозбірний коробочок, наприклад, легко може використовуватися для упаковки важких товарів і вантажів, і навіть з гострими краями. У зібраному вигляді коробок надійно захищає упаковану продукцію від дощу, снігу, прямих сонячних променів, добре пручається подряпинам, порізам, проколам завдяки високій якості самого мікрогофрократону.

Основною сферою застосування подібної картонної упаковки є транспортування та зберігання різноманітних товарів без обмежень за умов зберігання. Наприклад, такі коробочки часто використовуються для пакування електроніки, побутової та офісної техніки невеликого розміру. Крім того, коробка картонна даної моделі користується попитом у магазинів та інтернет-магазинів для пакування освітлювальних приладів, настільного приладдя, вентиляторів та багатьох інших товарів. Коробка можна використовувати дійсно багатопрофільно та універсально, зокрема як коробки загального призначення.

Виробництво картонних коробок цієї моделі на сьогоднішній день здійснюється на серійній основі. Для виготовлення застосовується метод плоскої висікання за допомогою штанцевих форм. Тому всі заявлені розміри ідеально відповідають номінальним і навпаки. Продаж таких картонних коробок в Україні за готівковий та безготівковий розрахунок ведеться від однієї штуки як оптом, так і в роздріб. Також для гофротари даного розміру діє додаткова послуга з друку. Друк одноколірного або багатобарвного зображення здійснюється методом флексографії, проте при мінімальному замовленні від 500 штук і більше.

Картонна коробка даної моделі має самозбірну конструкцію і збирається з однієї деталі без використання скотчу або клею. Відповідає стандарту №0427 за міжнародним каталогом гофроупаковки FEFCO . Є екологічно безпечною упаковкою та може бути утилізована за правилами побутових відходів.

Призначення:

  • транспортна тара та упаковка;
  • споживча тара та упаковка;
  • упаковка електроніки та електроприладів;
  • упаковка речей та предметів під час переїзду;
  • упаковка посуду;
  • упаковка одягу;
  • упаковка взуття;
  • упаковка канцелярських товарів та поліграфічної продукції;
  • упаковка будматеріалів та інструментів;
  • упаковка фурнітури та будівельні дрібниці;
  • упаковка подарунків та сувенірів.

Характеристики

Коробка
Довжина, мм 350
Ширина, мм 300
Висота, мм 150
Вид картону Гофрокартон
Марка картону Т-24
Профіль Е
FEFCO 0427
Кількість в упаковці, шт 50
Колір Бурий
Виробник Україна