Коробка картонна 400 х 230 х 115 мм


Модель: 4-х клапанная из Т-24 (С-волна), 400 х 230 х 115 мм
Наявність: В наявності
11.00грн з ПДВ: 11.00грн
Купити

Опис

Чотириклапанна картонна коробка для упаковки товарів та вантажів невеликого розміру. Через невелику висоту використовується найчастіше для упаковки різних комп'ютерних комплектуючих, відеотехніки, дитячих іграшок, картин та канцелярських товарів.

Виготовлена картонна коробка даної моделі з тришарового гофрованого картону марки Т-24 (С-хвиля) і підходить для пакування одиничних та групових товарів усі товарні групи загальною вагою до 8 кілограмів та об'ємом до 10.5 літрів. Є пакувальним гофрокоробом стандартної конструкції з 4 клапанами в стик (2х2) і відповідає стандарту № 0201 за міжнародним каталогом гофроупаковки FEFCO . Вимагає проклеювання скотч-плівкою після упаковки товару або вантажу.

Загалом коробка може використовуватися для абсолютно будь-яких видів товарів. Наприклад, вона неодноразово використовувалася як коробка під лічильники для води, для упаковки деяких пральних порошків у пакетах, для упаковки напівфабрикатів та трикотажних виробів. Крім того, саме цю модель ми можемо порекомендувати як чудову недорогу картонну коробочку для упаковки дитячих іграшок, папок із зав'язками формату а4, швидкозшивачів, папок із файлами тощо. Також у багатьох випадках картонну коробку цієї моделі використовують і для упаковки продуктів харчування. Так, у картонну коробку даного розміру упаковують кондитерські вироби (печиво, шоколадні цукерки та карамель, торти та тістечка, а також іншу випічку). Використовується вона для упаковки різних сухих харчових сумішей (дріжджі, приправи тощо). Підходить для упаковки кави в пакетах або банках, а також чаю в картонних пачках та целофанових пакетах. І, зрозуміло, картонну коробку даної моделі можна використовувати як транспортну тару для перевезення будь-яких речей або цінних предметів під час квартирного або офісного переїзду. В даному випадку в неї можна упаковувати будь-які вантажі в залежності від ситуації і ваших бажань.

На даний момент модель виробляється серійно. Її покупка доступна оптом та в роздріб у кількості від 1 штуки та більше, але тільки у бурому кольорі. При цьому можлива кількість одиниць коробки в одному замовленні необмежена – ми виготовимо для вас будь-який об'єм коробок у найкоротші терміни (мінімально – 3 дні). Також коробка може бути використана для нанесення одноколірного або багатобарвного зображення будь-якої складності методом флексографічного друку. Терміни та вартість нанесення друку уточнюйте у менеджерів за телефоном.

Підходить для зберігання товарів як у стандартних умовах, так і в холодильних та морозильних камерах. Є екологічно безпечною упаковкою та може бути утилізована за правилами утилізації побутових відходів.

Призначення:

  • споживча тара та упаковка;
  • коробка для канцтоварів;
  • транспортна тара та упаковка;
  • упаковка харчових товарів та будь-яких товарів нехарчової групи;
  • упаковка ручного та електроінструменту;
  • пакування кондитерських виробів;
  • пакування напівфабрикатів, бакалійних товарів;
  • упаковка чаю та кави в металевій або паперовій тарі.

Характеристики

Коробка
Довжина, мм 400
Ширина, мм 230
Висота, мм 115
Вид картону Гофрокартон
Марка картону Т-24
Профіль С
FEFCO 0201
Кількість в упаковці, шт 20
Колір Бурий
Виробник Україна