Кріповий папір (Італія), 2.5 м х 50 см, зелений


Модель: 2.5 м х 50 см, зеленая, Италия
Наявність: Замовлено
43.00грн з ПДВ: 43.00грн
Купити

Опис

Гофрований кріп папір щільністю 180 гр/м2. Довжина листа – 2.5 метри, ширина листа – 50 сантиметрів. Відрізняється невеликим розміром складок та досить світлим зеленим кольором. Виробництво – Італія. Заводська упаковка – запаяний поліетиленовий пакет.

Кріповий папір даної моделі є флористичний крепований папір високої щільності, який характеризується високою еластичністю (розтягується на 150%) і стійкістю до торцевого і площинного розриву. Це паперове полотно у дрібну сітчасту складку, виготовлене з первинної сировини. Жадата текстура добре розтягується, що дозволяє паперу змінювати обсяг і форму. Відмінною особливістю кріпленого паперу цієї моделі є структура складок - гофра характеризується невеликою висотою та шириною. Крім того, як і будь-який інший креповий папір, папір цієї моделі характеризується непоганим рівнем розтягування (150%). Крім того, креповий папір такого типу відрізняє від інших структура, що ще й звивається, дуже схожа на малюнок гофри у текстильного крепа. Вона дуже м'яка і приємна на дотик, а кольоровість будь-яких її відтінків досить ніжна для очей, завдяки чому креповий папір такого типу є одним з найпопулярніших художніх матеріалів для дитячої творчості.

За типом своєї структури папір кріп цієї моделі відноситься до категорії цигаркових паперів, які були покриті проклейкою і кріплені для створення сейсмограм - в результаті в них були створені складки за аналогією з партійними стримерами. Цей тип обробки і був запозичений у текстильній промисловості. До речі, саме через такий тип обробки креповий папір даної моделі також часто називають флористичним текстильним папером. Кріповий папір цього типу виробляється (кріплюється) з папірусних паперів на спеціальній папероробній машині, яка має один великий паровий сушильний циліндр (янки) з гарячим повітрям. Ступінь гофрування в креповому папері цієї моделі низька. Це дрібні складки невеликої висоти та ширини (крок гофри). Для отримання саме такого типу крепу використовується спеціальна технологія з чітким регулюванням в'язкості та густоти клею, підбором характеристик сировинної паперової маси та чіткою фіксацією геометрії валів паперової машини. Дрібні складки як гофри — відмітний ознака крепированного паперу даної моделі. Після обробки полотно стає жатим на вигляд, у нього з'являються нові властивості: еластичність, вологостійкість, міцність. 

Сфера використання крепового паперу цього типу найчастіше – це дизайнерська упаковка, упаковка для подарунків, а також створення художніх композицій. Гофрований креп-папір відмінно підходить для прикраси букетів, створення об'ємних кольорів, помпонів, скрапбукінгу. Завдяки високій еластичності креповий папір дає можливість створювати об'ємні композиції, які надовго зберігають форму. За це вона особливо цінується дизайнерами. Кріповий папір такої щільності підходить для: cвіт-дизайну (мистецтво створення цукеркових букетів) та флористики, оформлення об'ємних композицій, листівок, подарунків, створення карнавальних костюмів, оформлення інтер'єрів квартир, вітрин, весільних урочистостей. Художній кріплений папір такого типу застосовується і для декоративного оздоблення подарункових коробок. Нею можна обертати книги, фіксуючи за допомогою скотчу, олівцевого клею. 

Кріпований папір є екологічно безпечним матеріалом. Вона виробляється з натуральної целюлозної сировини і підлягає вторинній переробці, в результаті якої при бажанні можна виготовити такий самий креповий папір. Вона не несе небезпеки для життя та здоров'я людини, не забруднює навколишнє середовище. Кріповий папір з таким типом гофри ефективний у вигляді зовнішньої упаковки або внутрішнього наповнення для подарункових картонних коробок будь-якого типу та розміру. Кріп папір цієї моделі досить щільний і практично не псується під час транспортування або зберігання. Вона мало важить, завдяки чому з нею простіше працювати, використовуючи у різних цілях. При цьому, креповий папір має чудовий набір характеристик, які дозволяють його використовувати для створення дуже різних художніх композицій різного призначення.

особливості:

  • довжина – 2.5 метра;
  • ширина – 50 сантиметрів;
  • дуже легка;
  • високий рівень амортизаційних показників;
  • естетична щільність – 180 гр/м2;
  • колір зелений;
  • чудова еластичність (150%);
  • високий рівень вологостійкості;
  • підвищена поглинання будь-яких рідин (завдяки цьому, наприклад, швидко висихає клей);
  • хороша міцність на розрив у торцевій та площинній проекції;
  • чудовий зовнішній вигляд;
  • висока кольоровість відтінку;
  • відсутність ворсу;
  • повністю натуральна сировина;
  • здатність тримати обсяг;
  • екологічність;
  • біорозкладність.

Характеристики

Лист
Довжина, мм 2500
Ширина, мм 500
Щільність г/м2 180
Колір Зелений
Виробник Італія