Картонний лист 1470х722 мм (Т-23), бурий, неформат


Модель: 1470 х 722 мм (Т-23), бурый, неформат
Наявність: Замовлено
11.30грн з ПДВ: 11.30грн
Купити

Опис

Неформатний лист гофрокартону бурого кольору. Марка Т-23 (C-хвиля). Складається з трьох шарів: двох зовнішніх та одного хвилястого внутрішнього (гофри), завдяки якому має чудові амортизуючі властивості. Відрізняється високою жорсткістю та пружністю. Основне призначення - виготовлення тари та упаковки (коробок, лотків, ящиків), а також допоміжних матеріалів із гофрокартону (решіток, обіцянок, прокладок, вкладишів).

Тришаровий гофрокартон 1470 х 722 мм бурого кольору марки Т-23 виготовляється на нашому комбінаті в Харкові шляхом склеювання двох плоских шарів із щільного картону та одного гофрованого шару паперу. Гофрований шар знаходиться між двома плоскими. Верхній та нижній шари листа виготовлені з картону щільністю 110 гр/м2, а середній шар – із спеціального паперу для гофрування щільністю 80 гр/м2. Ширина гофри – 6.8 – 7.9 мм, висота – 3.1 – 3.9 мм. Така структура гофрокартона надає йому особливої міцності у порівнянні зі звичайним картоном, але при цьому тришаровий гофрокартон даної моделі є досить легким. Маркування Т-23, своєю чергою, означає, що з виготовленні цього гофрокартона використовувалася у різних шарах папір різної якості. У плоских шарах застосовується 100% целюлоза, а гофрованому шарі папір з 65% вмістом целюлози і 35% макулатури.

Колір гофрокартону в серійному варіанті лише бурий. Ми пропонуємо оптовий та роздрібний продаж листів гофрокартону даної моделі в бурому кольорі від 1 штуки. Але на замовлення від 1000 штук ми можемо спеціально для вас виготовити тришаровий картонний лист такого розміру з верхнім шаром будь-якого кольору абсолютно будь-якого кольору. Відразу зазначимо, що кольоровий шар у гофрокартоні – лише лицьовий (топ-лайнер), гофрований шар та нижній шар виготовляються з бурого паперу для гофрування та картону для плоских шарів відповідно. Ціна на кольоровий лист гофрокартону буде трохи вищою, ніж на такий самий лист бурого кольору.

Гофрокартон 1470 х 722 мм марки Т-23, С-профіль має одночасно хорошу жорсткість і хороші амортизаційні властивості. Він є найбільш поширеним матеріалом для висікання споживчої та транспортної упаковки для перевезення та зберігання крихких виробів, м'якої та жорсткої продукції, що потребує захисту поверхні. Але і для перевезення та зберігання менш "вибагливою" до умов продукції він підходить. З нього можна виробляти якісну гофротару під консервні банки, продукцію побутової хімії, меблевих комплектуючих та багато іншого.

Цей гофрокартон виготовляється з екологічно безпечної сировини з використанням клею на крохмальній основі. Є екологічно чистим матеріалом і може використовуватися для виробництва упаковки для продуктів харчування та інших продуктів харчової та нехарчової груп без обмежень. Утилізація повинна проводитись відповідно до правил утилізації побутових відходів.

особливості:

  • ГОСТ 7376-89;
  • питомий опір розриву з додатком руйнівного зусилля вздовж гофрів після виконання одного подвійного перегину на 180 ° - не менше ніж 6 кН/м;
  • абсолютний опір продавлюванню – 0,90 (9,0) мПа;
  • опір торцевому стиску вздовж гофрів - не менше 3,0 кН/м;
  • опір розшаровуванню - не менше 0,2 кН/м;
  • вологість – 6-12%.

Характеристики

Лист
Довжина, мм 1470
Ширина, мм 722
Вид картону Гофрокартон
Марка картону Т-23
Профіль С
Колір Бурий
Виробник Україна