Набір флуоресцентних маркерів, 4 кольори


Модель: флуоресцентный, 4 шт в упаковке
Наявність: Замовлено
48.00грн з ПДВ: 48.00грн
Купити

Опис

Набір флуоресцентних маркерів (4 кольори в упаковці), незамінні для нанесення маркування, яке має бути видно при певному освітленні або у темряві.

Будь-які написи або малюнки, зроблені за допомогою таких маркерів, при денному світлі матимуть яскравий насичений відтінок, проте найбільш яскравий і насичений колір досягатиметься в темряві з ультрафіолетовим підсвічуванням. Особливо незамінні вони для маркування продукції, що зберігається в темних або слабко освітлюваних приміщеннях. Наприклад, написи таким маркером добре видно в кузові вантажного автомобіля і навіть наприкінці кузова 20 тонної фури.

Маркери не токсичні та не завдають шкоди шкірі. Мають зручний ковпачок, що щільно закривається. Використовується для ефективного та економічного маркування – всі маркери, представлені в наборі, дуже стійкі до висихання та можуть експлуатуватись тривалий термін без особливих вимог до експлуатації. Підходять як маркування продукції, але й художніх цілей.

Чорнила водостійкі, світлостійкі, зносостійкі, швидковисихаючі. Кулеподібний наконечник. Ковпачок щільно одягається без особливих зусиль.

особливості:

  • 4 кольори в наборі: синій, червоний, чорний, зелений
  • підходять для листа на всіх пакувальних та обгорткових матеріалах
  • стійкі до висихання та замерзання
  • нанесена інформація зберігається тривалий термін і не стирається
  • написи не змиваються від дощу чи снігу
  • написи чудово видно у темряві

Характеристики

Маркери
Колір Синій, Червоний, Чорний,Зелений
Тип маркера Флуоресцентний, для виділення тексту
Тип наконечника Кулеподібний