Пакети-слайдери 150 х 200 мм в упаковці (50 шт)


Модель: 150 х 200 мм в упаковке (50 шт)
Наявність: Є в наявності
80.40грн з ПДВ: 80.40грн
5шт. або більше с НДС:75.38грн
10шт. або більше с НДС:70.35грн
20шт. або більше с НДС:65.33грн
Купити

Опис

Універсальні пакети з бігунком-слайдером для зберігання продуктів харчування та товарів з інших товарних груп без обмежень. Підходять для герметичної упаковки.

Є прозорими поліетиленовими пакетами з поліетилену низького тиску (ПНД) з пластмасовою застібкою (пакет-слайдер). Головною особливістю пакетів є наявність такого замочка, а також тип використовуваного матеріалу для його виробництва. Застібка-слайдер дає можливість герметично упаковати будь-який предмет або товар (навіть запобігає витіканню рідин будь-якої консистенції), а використання ПНД як матеріал виготовлення дозволяє упаковувати в такі пакетики будь-які товари, і навіть із харчової групи (будь-які продукти харчування в гарячому чи холодному вигляді) . Пакети дуже універсальні та зручні у використанні. На пакеті є спеціальні області для запису дати упаковки та інформації про вміст.

Враховуючи таку універсальність слайдерів, поліетиленові пакети подібного розміру використовуються в різних областях виробництва, оптово-роздрібної торгівлі. Їх застосовують не тільки для пакування готової продукції, а дуже різноманітно, причому навіть для побутових потреб. Крім того, їх використання не обмежується тільки споживчою упаковкою, вони використовуються і як спеціалізована тара для зберігання різних предметів та субстанцій у медицині та фармакології, хімічній промисловості. Щільність пакетиків становить 40 мікрон - це досить хороший рівень міцності, а тому пакети-слайдери даної моделі можна легко використовувати як транспортну тару для абсолютно будь-яких предметів. Вони витримають досить серйозний рівень зовнішніх впливів.

Найчастіше поліетиленові пакети-слайдери з пластмасовим замком-бігунком застосовуються для зберігання свіжих та приготовлених продуктів харчування, а також для їх заморожування та розморожування (звичайної та в мікрохвильовій печі). Крім того, вони дуже зручні для зберігання різних сипких продуктів на зразок борошна, цукру, різноманітних круп тощо. Завдяки чудовій прозорості пакети-слайдери такого типу застосовуються і для пакування різної документації, паперових матеріалів, буклетів, рекламних брошур та іншої поліграфії. А в побутових цілях їх застосовують по-різному. Як правило, для пакування предметів особистої гігієни, зберігання продуктів або миючих засобів.

Основні особливості:

  • є екологічно безпечною тарою та підходять для зберігання продуктів харчування;
  • можуть використовуватися багаторазово;
  • створюють для упакованих товарів герметичну упаковку, запобігаючи їх пересихання або інше псування;
  • не залишають на товарі смаку чи запаху, не вбирають запахи упакованих товарів;
  • зберігають упакований товар у ідеальному стані (зберігають свіжість, первісний смак, корисні мікроелементи та вітаміни у продуктах).

Характеристики

Пакет
Довжина, мм 200
Ширина, мм 150
Товщина, мкм 40
Колір Прозорий
Виробник Україна