Пакети-слайдери 200х200 мм в упаковці (50 шт)


Модель: 200 х 200 мм в упаковке (50 шт)
Наявність: Є в наявності
78.08грн з ПДВ: 78.08грн
5шт. або більше с НДС:73.20грн
10шт. або більше с НДС:68.32грн
20шт. або більше с НДС:63.44грн
Купити

Опис

Поліетиленові пакети-слайдери із пластмасовим бігунком білого кольору. Прозорі, універсальні, підходять для зберігання товарів із будь-яких товарних груп. Матеріал виготовлення – поліетилен низького тиску (ПНД). Використовуються як герметична упаковка.

Є прозорими пакувальними пакетами з поліетилену низького тиску (ПНД) з верхнім типом завантаження товарів. Застібка пакетика є замочок-бігунок типу "слайдер"). Пакети продаються в упаковці 50 штук, ціна вказана за 1 упаковку. На пакеті є спеціальні області для запису дати упаковки та інформації про вміст.

Основною сферою застосування пакетиків-слайдерів є зберігання та перевезення продуктів харчування, а також інших харчових товарів. Зручний бігунок дає можливість герметично запакувати будь-який предмет або товар (навіть запобігає витіканню рідин будь-якої консистенції). А оскільки пакети виготовлені з поліетилену низького тиску (ПНД), у них можна зберігати будь-які, товари, предмети і вантажі, в тому числі і продукти харчування. Пакети дуже універсальні і чудово підходять для зберігання продуктів харчування як в охолодженому, так і гарячому або замороженому вигляді. Тому застосовуються для упаковки абсолютно різних товарів як на виробництві, так і в точках оптово-роздрібної торгівлі. Найбільш часто поліетиленові пакети-слайдери для упаковки продуктів харчування використовуються в тих випадках, коли продукти піддаються періодичному заморожування і розморожування. Пакети абсолютно не втрачають своєї форми, зберігають свою структуру та міцність за таких впливів. І. зрозуміло, пакети-слайдери - це найкращий вид упаковки для продуктів, щоб захистити їх від пилу та бруду, дощу чи снігу.

Такі особливості поліетиленових пакетів із замком-слайдером даної моделі дають можливість використовувати їх дуже різноманітно. Вони дуже зручні для зберігання різних сипких продуктів на зразок борошна, цукру, всіляких круп тощо. Завдяки чудовій прозорості пакети-слайдери такого типу застосовуються і для пакування різної документації, паперових матеріалів, буклетів, рекламних брошур та іншої поліграфії. А в побутових цілях їх застосовують по-різному. Як правило, для пакування предметів особистої гігієни, зберігання продуктів або миючих засобів. Крім того, їх використання не обмежується тільки споживчою упаковкою, вони використовуються і як спеціалізована тара для зберігання різних предметів та субстанцій у медицині та фармакології, хімічній промисловості. Щільність пакетиків становить 40 мікрон - це досить добрий рівень міцності, а тому пакети-слайдери даної моделі можна легко використовувати як транспортну тару для абсолютно будь-яких предметів. Вони витримають досить серйозний рівень зовнішніх впливів.

Основні особливості:

  • є екологічно безпечною тарою та підходять для зберігання продуктів харчування;
  • можуть використовуватися багаторазово;
  • створюють для упакованих товарів герметичну упаковку, запобігаючи їх пересихання або інше псування;
  • не залишають на товарі смаку чи запаху, не вбирають запахи упакованих товарів;
  • зберігають упакований товар у ідеальному стані (зберігають свіжість, первісний смак, корисні мікроелементи та вітаміни у продуктах).

Характеристики

Пакет
Довжина, мм 200
Ширина, мм 200
Товщина, мкм 40
Колір Прозорий
Виробник Україна