Пакети-слайдери 200х300 мм в упаковці (50 шт)


Модель: 200 х 300 мм в упаковке (50 шт)
Наявність: Є в наявності
93.20грн з ПДВ: 93.20грн
5шт. або більше с НДС:87.38грн
10шт. або більше с НДС:81.55грн
20шт. або більше с НДС:75.73грн
Купити

Опис

Універсальні пакети-слайдери із поліетилену низького тиску (ПНД). Мають прозорий колір, оснащені спеціальною застібкою-бігунком ("слайдер") для створення герметичної упаковки. Використовуються як споживча та транспортна тара для рідин, дрібних та сипких товарів, гарячих та холодних продуктів харчування, різного одягу та білизни. Є екологічно безпечною упаковкою.

Є пакувальними поліетиленовими пакетами, що мають чудову прозорість і зручний бігунок для багаторазового відкривання і закривання. Бігунок-слайдер надійно і герметично закриває пакет і запобігає витіканню або висипанню товарів, що знаходяться в пакеті, а також спрощує процес відкривання. Крім того, саме можливість багаторазового використання бігунка (відкриття-закриття) без втрати якості упаковки, а також дешева ціна на пакети слайдери є основними причинами вибору саме такого формату упаковки для одягу, постільної білизни та інших текстильних товарів.

Зручність використання та виняткова універсальність є основними перевагами при виборі недорогої споживчої упаковки для різних товарів. Саме тому пакети-слайдери з поліетилену низького тиску використовуються в різних областях виробництва, оптово-роздрібної торгівлі, а також в побутових цілях. Їх застосовують для упаковки різноманітної готової продукції, вони використовуються і як спеціалізована тара для зберігання різних предметів та субстанцій у медицині та фармакології, хімічній промисловості. Щільність пакетиків становить 40 мікрон - це досить хороший рівень міцності, а тому пакети-слайдери даної моделі можна легко використовувати як транспортну тару для абсолютно будь-яких предметів. Вони витримають досить серйозний рівень зовнішніх впливів.

Основною сферою застосування пакетів-слайдерів подібного розміру є упаковка одягу та текстильних товарів. Рідше вони використовуються як упаковка для продуктів харчування у гарячому чи холодному вигляді. При використанні не залишають на упакованому товарі жодних слідів чи запахів. Підходять для багаторазового використання, можуть без втрати своїх властивостей міцності-експлуатаційних властивостей контактувати з водою і миючими засобами, а після використовуватися для повторної упаковки чогось, або навіть як вторинна упаковка.

Основні особливості:

  • є екологічно безпечною тарою та підходять для зберігання продуктів харчування;
  • можуть використовуватися багаторазово;
  • створюють для упакованих товарів герметичну упаковку, запобігаючи їх пересихання або інше псування;
  • не залишають на товарі смаку чи запаху, не вбирають запахи упакованих товарів;
  • зберігають упакований товар у ідеальному стані (зберігають свіжість, первісний смак, корисні мікроелементи та вітаміни у продуктах).

Характеристики

Пакет
Довжина, мм 300
Ширина, мм 200
Товщина, мкм 40
Колір Прозорий
Виробник Україна