Пакети-слайдери 300х400 мм в упаковці (50 шт)


Модель: 300 х 400 мм в упаковке (50 шт)
Наявність: Замовлено
192.16грн з ПДВ: 192.16грн
5шт. або більше с НДС:180.15грн
10шт. або більше с НДС:168.14грн
20шт. або більше с НДС:156.13грн
Купити

Опис

Пакувальні пакети із замком «слайдер» великого розміру 300 х 400 мм для герметичного пакування товарів різних товарних груп. Товщина стінок у пакетах – 40 мікрон. Прозорий колір, який дозволяє контролювати вміст. Використовуються для зберігання, перевезення та продажу різних харчових і нехарчових товарів будь-якої форми, температури нагріву та охолодження, але тільки без гострих країв. Завдяки наявності застібки-слайдера створюють герметичну упаковку. Є екологічно безпечною тарою та можуть контактувати без шкоди з будь-якими товарами.

Пакети-слайдери даної моделі є зручними пакувальними пакетами з поліетилену низького тиску (ПНД), які мають зручний замочок-бігунок типу «слайдер». Це герметичні поліетиленові пакети, які використовуються в товарній упаковці готової продукції для зберігання та заморожування продуктів харчування, харчових та нехарчових рідин, а також для упаковки різного одягу, постільної білизни, канцелярських товарів, побутової та офісної техніки та багато іншого. Такі пакети є надійнішою альтернативою звичайним поліетиленовим пакетам і дозволяють упаковувати буквально все (м'ясо, рибу, овочі, ягоди, фрукти, одяг, текстиль, техніку). А завдяки надійному замочку-слайдеру, який дозволяє їх закривати герметично, це чудовий варіант для заморожування води, соків, бульйонів, супів. Словом, абсолютно будь-яких рідин. Крім того, пакети-слайдери підходять як упаковка для заморожування льоду кубиками, а також для заморожування овочів та фруктів із застібкою типу «слайдер». Пакети слайдери даної моделі дуже функціональні та надійні, їх можна використовувати багаторазово, оскільки навіть при тривалій експлуатації замок не втрачає початкову функціональність, а сам пакет зберігає свої міцнісно-експлуатаційні властивості. Крім того, пакети-слайдери є відмінним вибором упаковки для зберігання різних круп, сухофруктів, спецій, чаю та багатьох інших сипких продуктів. Завдяки герметичності всередину не потрапляє волога та зберігається однаковий температурний режим протягом усього періоду зберігання, що забезпечує ідеальний стан вмісту.

Товщина пакетів дозволяє не перейматися збереженням вмісту в процесі експлуатації. Так, поліетиленові пакети даної моделі із застібкою слайдер часто застосовують навіть для зберігання документів, фотографій та цінних паперів. У них зручно складати предмети особистої гігієни та різні косметичні засоби. З таким пакетиком можна піти в лазню або сауну, застібка надійно вбереже вміст вологи. У них зручно зберігати ліки, гроші, прикраси та багато іншого. У пакети слайдери для зберігання та заморожування можна запакувати речі, білизну, різні предмети, які не переносять вологи. Вони можуть бути використані для пакування різноманітної продукції на виносній торгівлі. Пакети для упаковки із замком «слайдер» даного типу виготовлені з високоякісного, щільного поліетилену, тому вони досить міцні та надійні. Це універсальна і неймовірно функціональна упаковка для різних товарних груп.

особливості:

  • підходять для багаторазового заморожування, розморожування, охолодження та нагрівання продуктів харчування будь-якої консистенції;
  • є екологічно безпечною тарою та підходять для зберігання продуктів харчування;
  • можуть використовуватися багаторазово;
  • створюють для упакованих товарів герметичну упаковку, запобігаючи їх пересихання або інше псування;
  • не залишають на товарі смаку чи запаху, не вбирають запахи упакованих товарів;
  • зберігають упакований товар у ідеальному стані (зберігають свіжість, первісний смак, корисні мікроелементи та вітаміни у продуктах);
  • підходять для пакування харчових та нехарчових товарів;
  • підійдуть і для індивідуального, і для групового впакування;
  • за рахунок відмінної прозорості дозволяють контролювати вміст пакета без необхідності розтину;
  • можуть ефективно використовуватися за дуже різних температур і за різних умов вологості.

Характеристики

Пакет
Довжина, мм 400
Ширина, мм 300
Товщина, мкм 40
Колір Прозорий
Виробник Україна