Розмотувач для скотч-плівки, метал червоний


Модель: размотчик для скотч-пленки, металл красный
Наявність: Немає в наявності
110.00грн з ПДВ: 110.00грн
10шт. або більше с НДС:105.00грн
25шт. або більше с НДС:100.00грн
50шт. або більше с НДС:90.00грн
Купити

Опис

Розмотувач для скотч-плівки, металік червоний

Ручний розмотувач для скотч-стрічки завдовжки намотування до 250 метрів. Металічний корпус. Колір - червоний (може бути й інший на вибір). Ручні розмотувачі даної моделі випускаються як із металевим, так і з пластиковим корпусом. Залежно від переваг ви можете будь-хто з них.

Такі ручні диспенсери для скотчування є дуже надійним і простим у використанні пристрій для швидкого скотчування картонної та паперової тари та упаковки. Також використовуються і для проклеювання деяких інших поверхонь. Розмотувач дуже компактний, його зручно тримати в руці під час роботи. Важить не дуже багато, проте в морозну погоду краще користуватися пластиковим аналогом. Але в будь-якому випадку, рука довго не втомлюється під час роботи з ними. Конструкція дуже зручна – розмотувач складається з металевого каркаса, притискного пластикового ролика та відрізного металевого ножа для точного та рівного відрізання стрічки.

Ця модель розмотувача може використовуватися не тільки для роботи з пакувальним скотчем, але і для роботи з іншими клейкими стрічками: малярним скотчем, фольгованим скотчем, скотчем з лавсану і т.п. З його допомогою клейка стрічка або плівка завжди щільно притискатиметься до поверхні.

Через свої розміри диспенсер обмежений у виборі формату скотч-плівки, що підходить для нього: максимальна довжина становить 250 метрів, а ширина – 48 мм.

Відмітні особливості:

  • невеликі розміри, портативний та максимально компактний
  • легкий та простий у використанні
  • зручний, має невелику вагу, рука не втомлюється навіть за тривалої роботи з ним
  • металевий каркас та ідеально рівний металевий відрізний ніж
  • максимальна ширина скотчу – 48 міліметрів
  • максимальна довжина скотч – 250 метрів
  • робоча товщина скотчу – 40 мікронів