Рилювально-різальний верстат з ручною подачею MS-4


Модель: MS-4
Наявність: Замовлено
0.00грн з ПДВ: 0.00грн
Купити

Опис

Рилювально-різальний верстат з ручною подачею MS-4 призначений для виконання технологічних операцій зі створення заготовок з двох-, трьох-, п'яти- та семишарового гофрованого картону. Дане обладнання використовується для розкрою листів, порізки, рилювання і біговки за заданими розмірами при створенні чотириклапанних ящиків, прокладок, вкладишів, піддонів, перегородок та інших деталей картонних коробок, які можна купити недорого оптом та в роздріб у Харкові, Києві та інших містах України.

Дуже часто використовується в парі з просікально-рильовим верстатом (слоттером) при виробництві чотириклапанних ящиків різних конфігурацій; за допомогою картонорізального верстата на заготівлю наносяться лінії згину, позначаються розміри клапанів, а просічний верстат, у свою чергу, пробиває клапани у зазначених місцях.

Відмінні риси моделі:

  • поздовжнє розрізання та рилювання гофрованого картону марки "Т" або "П", а також склеєного картону марок "КС-1" та "КС-2"
  • дозволяє створювати заготовки для ящиків та прокладок малого розміру, аж до 100х100 мм.
  • можливість переробки частин картонного листа, що залишилися, після виготовлення коробок
  • підходить для порізки, рилевки та перфорації листів двошарового, тришарового, п'ятишарового та семишарового гофрованого картону

Характеристики

Обладнання б/в
Робоча ширина MAX, мм 2500
Продуктивність 120 метрів/хвилину
Товщина заготовки MAX, мм п'ятишаровий гофрований картон марки "П"
Товщина заготовки MIN, мм двошаровий гофрокартон
Габаритні розміри, мм 2900х1100х1170
вага, кг 1400
Потужність, кВт 1.5
Серія MS