Шпагат декоративний 50 м (0.85 кТекс), джутовий.


Модель: 50 м (0.85 кТекс), джутовый
Наявність: Замовлено
32.50грн з ПДВ: 32.50грн
Купити

Опис

Ультратонкий однонитковий джутовий шпагат натурального деревного кольору в маленьких бобінах по 50 метрів. Товщина нитки – 1 міліметр. Лінійна густина – 850 Текс. Розривне навантаження – 8 кгс.

Декоративний шпагат даної моделі є однонитковою тонкою мотузкою з приємною фактурою, яка виготовлена з натурального волокна джуту - рослини, яка росте в ряді країн зі спекотним кліматом. Це абсолютно екологічний вид декоративного шпагату, який ще й не піддавався обробці барвниками – у даної моделі декоративного шпагату природний колір джутового деревного волокна. Також важливо відзначити, що через своє натуральне походження та відсутність будь-яких синтетичних добавок даний вид джутового шпагату гігроскопічний, має період повного розпаду, фізично та хімічно нейтральний до більшості каталізаторів. Простіше кажучи, це саме той декоративний шпагат натурального кольору, який не залишає при контакті слідів, присмаку дерева або запаху. Він не викликає роздратування на шкірі навіть за тривалої роботи з ним.

Для виробництва декоративного джутового шпагату цієї моделі використовується коротковолоконна сировина. Тонкі джутові шпагатні нитки такого типу завдяки цьому (а також завдяки натуральному походженню сировини) мають масу корисних властивостей і характеристик, які дуже розширюють експлуатаційні можливості такого шпагату з натурального джуту. Такі шпагати досить надійні і навіть, незважаючи на малу товщину, відрізняються високою стійкістю до стирання. Декоративний шпагат з джуту дуже надійний і довговічний, що зумовлює його високу еластичність і гігроскопічність. Такий виріб швидко намокає, але також швидко випаровує всю вологу і може гнутися фактично як завгодно і скільки завгодно. Це особливо зручно при декоруванні прибудинкових ділянок чимось. Тонкий джутовий шпагат тут не тільки ідеально впишеться в загальну композицію, але ще й надійно виконає свої основні функції, навіть попри дощ чи сніг. При цьому джутовий декоративний шпагат даної моделі має гарну міцність і високу зносостійкість при різних температурах. Він не втратить своїх експлуатаційних властивостей ні за морозної погоди, ні під яскравим літнім сонцем. В принципі, на такий джутовий шпагат різні примхи погоди взагалі мало впливають, він за будь-якої погоди та температури виконає свої прямі завдання.

Сфера використання джутових шпагатів такого типу дуже різноманітна. Так, наприклад, невеликі бобіни по 50 метрів найчастіше застосовуються для упаковки подарунків та сувенірів, а також для обв'язування листів та бандеролей. А ось бобіни великої намотування використовують частіше у харчовій промисловості для пакування готової продукції, призначеної для копчення (риба, сир, ковбасні вироби тощо). Середні ж за розміром бобіни джутового шпагату малої товщини найчастіше застосовуються для декорування інтер'єрів та прибудинкових територій. Також їх використовую для пошиття різних костюмів та іншого одягу. Крім того, варто зазначити, що декоративний шпагат саме такого виду та розміру часто рекомендують купувати школярам та дошкільникам для художніх занять. Оскільки декоративний джутовий шпагат даної моделі відрізняється антистатичністю і не накопичує електричні заряди, то не рідкісні випадки, коли його використовують і як ізоляційний матеріал. А ось бактерицидні властивості джутового шпагату такого типу разом із малою вагою роблять його корисною у фармацевтичній промисловості сировиною. Але що важливіше, цей натуральний матеріал не викликає алергічних реакцій при роботі з ним без рукавичок. Також декоративний джутовий шпагат даної моделі може бути незамінним і в господарсько-побутових потребах. Наприклад, цим екологічно чистим матеріалом можна підв'язувати рослини на городі чи саду, якщо раптом у вас немає лляного аналога. Як ви самі можете помітити, це дуже універсальний вид натурального шпагату, який можна використовувати дуже по-різному.

особливості:

  • колір - натуральний дерев'яний (бурий);
  • довжина – 50 метрів;
  • лінійна щільність - 0.85 кТекс;
  • екологічно чистий матеріал натурального походження;
  • може контактувати з будь-якими предметами, не залишаючи на них слідів, присмаку чи запаху;
  • може використовуватися багаторазово;
  • висока міцність та стійкість до проколу та розриву;
  • високий рівень допустимих статичних та динамічних навантажень.

Характеристики

Декоративний елемент
Довжина, м 50
Щільність, кТекс 0.85
Вага, г 55
Матеріал Джут
Колір Темно-коричневий
Виробник Україна