ВПП двошарова, 50 м х 1 м, Д65, зелена


Модель: 50 м х 1 м, 2-х слойная, Д65, зеленая
Наявність: Замовлено
360.00грн з ПДВ: 360.00грн
Купити

Опис

Двошарова повітряно-бульбашкова (пухирчаста) плівка зеленого кольору в рулоні. Ширина рулону складає 1 метр. Товщина плівки 65 мікронів. Виготовлена із поліетилену високого тиску (ПВД). Діаметр бульбашки – 10 мм Насичений колір з невеликою часткою прозорості. Підходить всім типів нехарчових товарів. Не має терміну зберігання або межі у термінах та умовах експлуатації.

ВПП даної моделі є двошаровою плівкою зеленого кольору, в якій один шар - це гладке поліетиленове полотно щільністю 65 мікрон. А другий шар - це шар герметичних бульбашок, заповнених повітрям, діаметр яких 10 міліметрів, а висота - 4 міліметри. Пухирцевий шар - це шар, який і повинен за правилами експлуатації стикатися з товаром або вантажем. А гладкий плівковий шар, у такому разі, має бути звернений назовні. В цілому ж повітряно-пухирчаста плівка виготовлена з поліетилену високого тиску (ПВД), що робить її відмінним вибором захисної плівки в умовах низьких температур. Завдяки своїй пористій об'ємній структурі повітряно пухирчаста плівка може бути використана для упаковки будь-яких товарів та вантажів, у тому числі і крихких – зі скла, фарфору, кераміки тощо, а також дзеркал та стекол будь-якого розміру. Має зелений глянсовий колір з невеликою часткою прозорості, тому користується популярністю при упаковці подарунків та сувенірів.

Якщо говорити про основну сферу використання ЗПС цієї моделі, то вона дуже різна. Справа в тому, що двошарова повітряно-міхурова плівка такої якості - це один з першокласних пакувальних і прокладочних матеріалів. Основною її особливістю є поєднання демпфуючих та захисних властивостей. Плівка одночасно оберігає упакований вантаж від механічних пошкоджень, бруду та пилу, перепадів температур. Може бути використана для тепло-, шумо-, та гідро-ізоляції. У деяких випадках навіть є альтернативою спіненому поліетилену. Хороші амортизуючі, шумопоглинаючі, тепло- та вологоізоляційні властивості якраз і визначають широкі можливості застосування бульбашкової плівки, причому не лише для упаковки товарів та вантажів. Такий пакувальний матеріал, як пухирчаста плівка, незамінний при переїзді: він ідеально підходить для упаковки офісної та побутової техніки, меблів та предметів інтер'єру, посуду. Пухирчасту плівку використовують і для заводського пакування багатьох товарів (від холодильників до сувенірів), щоб під час транспортування та зберігання захистити їх від вм'ятин, сколів, тріщин або подряпин. Але найчастіше пухирчаста плівка даної моделі використовується саме як пакувальна плівка для перевезення і зберігання товарів з чутливими типами покриття, а також крихкої продукції, що легко б'ється.

Серед найважливіших переваг використання пухирцевої плівки даної моделі слід відзначити ряд особливих. Наприклад, повітряно-бульбашкова плівка зеленого кольору допоможе вам приховати товари, що перевозяться, або особисте майно від сторонніх очей. Вона забезпечить захист упакованого товару чи вантажу від пилу, бруду, води та будь-яких механічних пошкоджень. Пухирчаста плівка зеленого кольору забезпечує захист від вібрації, механічних ударів, тертя, пошкоджень при падінні завдяки гарній амортизації. ВПП двошарова в рулоні утримує тепло, завдяки чому може використовуватися як пакувальний матеріал при перевезенні вантажів, яким шкідливий температурний перепад. Пухирцева плівка дуже стійка до розривів, що у поєднанні з високою міцністю та еластичністю робить ВПП дуже універсальним пакувальним засобом. Ну, і найголовніше – ролики зеленої пухирцевої плівки шириною 0,5 метра самовивозом можна забрати в день замовлення.

особливості:

  • універсальний пакувальний та ізоляційний матеріал;
  • може використовуватися для упаковки та обмотки як харчових, так і нехарчових товарів;
  • зелений колір із невеликим ступенем прозорості;
  • довжина – 50 метрів;
  • ширина – 1 метр;
  • товщина (щільність) – 65 мікронів;
  • структура та кількість шарів – 2-х шарова (1 гладкий шар та 1 пухирцевий шар);
  • діаметр бульбашки – 10 міліметрів;
  • висота бульбашки – 4 міліметри;
  • естетичність та універсальність;
  • хороший показник міцності при невеликій товщині та малій вазі;
  • еластичні бульбашки добре витримують статичні і динамічні навантаження (поштовхи, удари від падінь тощо);
  • є прекрасним термо-, гідро- та шумо-ізоляційним матеріалом;
  • відмінний вибір для перевезення товарів у холодильних та морозильних камерах.
  • термін експлуатації не обмежений і регулюється лише цілісністю структури бульбашок (до 2 років і більше за інтенсивного використання).

Характеристики

Повітряно-бульбашкова плівка
Довжина, м 50
Ширина, м 1
Товщина, мкм Д65
Колір Зелений
Виробник Україна