Картонний лист 2200 х 1200 мм (Т-20), прокладний


Модель: 2200 х 1200 мм (Т-20), прокладочный
Наявність: Є в наявності
47.73грн з ПДВ: 47.73грн
50шт. або більше с НДС:44.84грн
300шт. або більше с НДС:41.95грн
500шт. або більше с НДС:39.06грн
Купити

Опис

Прокладковий гофрокартон у аркушах великого формату. Продаж оптом від 1000 штук. Лише бурий колір. Марка Т-20 (іноді також називається КГ4К2) середньої висоти профілю - С-хвиля (3.2 мм, так звана "середня" хвиля).

Тришаровий гофрокартон марки Т-20 (С-хвиля) у листах проводиться за класичною технологією та відповідно до ГОСТу 7376-89 шляхом склеювання двох плоских та одного гофрованого шару картону. Гофрований шар знаходиться між двома плоскими. При виготовленні гофрокартону марки Т-20 у різних шарах використовується папір різної якості. У плоских шарах застосовується переважно макулатурне сировину з невеликим додаванням целюлози, а гофрований шар формується повністю з макулатурної сировини. Картонний лист даного розміру наша компанія робить самостійно на гофроагрегаті. Тому можливе замовлення відмінних по довжині аркуша моделей даного формату гофроліста. Однак виробництво листів гофрокартону здійснюється лише за попереднім замовленням. Зазвичай термін виготовлення партії із 1000 аркушів займає від 3 до 7 днів.

Прокладочний тришаровий гофрований картон даної моделі використовується як прокладочний матеріал та допоміжний пакувальний засіб у процесі перевезення та зберігання товарів, а також у процесі їх комплектації для створення різних перегородок та стінок між рядами продукції. Для таких цілей його застосовують, наприклад, у продуктовій промисловості, меблевому виробництві, торгівлі, будівельній галузі та інших сферах. Працюючи у цьому сегменті підприємства, заводи та організації купують гофрокартон листовий оптом, щоб оптимізувати витрати, знизити витрати та підвищити рентабельність. А гофрований картон марки Т-20 коштує найдешевше серед інших. Однак варто відразу відзначити, що матеріал досить слабкий, тому не годиться для виготовлення картонних самозбірних або чотириклапанних коробок із гофрованого картону. Тим не менш, підійде як матеріал для виробництва обічайки, ґрат тощо. елементів. Підходить для нанесення всіх видів флексографічного друку.

Серед основних переваг використання цього пакувального матеріалу зазвичай виділяють такі:

  • безпека для оточуючих людей, відсутність токсичних добавок та алергічних агентів;
  • екологічність для довкілля, простота утилізації, можливість вторинної переробки;
  • високий рівень захисту упакованих матеріалів;
  • міцність, надійність упакування, тривалий період експлуатації;
  • Легкість листового матеріалу, що робить його транспортування недорогим, а переміщення з місця на місце зовсім нескладним.

Лист гофрокартона даної моделі виготовляється виключно з натуральної сировини, без використання будь-яких полімерних добавок. Зокрема, для склеювання шарів ми застосовуємо клейовий розчин на крохмальній основі. Таким чином, картонні листи марки Т-20 є екологічно безпечною гофротарою і можуть використовуватися для упаковки, зберігання та перевезення продуктів харчування, а також будь-яких інших товарів і вантажів. Утилізація листів має проводитись відповідно до правил утилізації побутових відходів.

особливості:

  • ГОСТ 7376-89;
  • питомий опір розриву з додатком руйнівного зусилля вздовж гофрів після виконання одного подвійного перегину на 180 ° - не менше ніж 4 кН/м;
  • абсолютний опір продавлюванню – 0,60 (6,0) мПа;
  • опір торцевому стиску вздовж гофрів - не менше 1,0 кН/м;
  • опір розшаровуванню - не менше 0,1 кН/м;
  • вологість – 6-12%.

Характеристики

Лист
Довжина, мм 2200
Ширина, мм 1200
Вид картону Гофрокартон
Марка картону Т-20
Профіль С
Колір Бурий
Виробник Україна