Коробка для їжі 210 х 210 х 50 мм, кришка+дно


Модель: 210 х 210 х 50 мм, крышка+дно
Наявність: Є в наявності
13.35грн з ПДВ: 13.35грн
100шт. або більше с НДС:12.52грн
300шт. або більше с НДС:11.69грн
500шт. або більше с НДС:11.27грн
1000шт. або більше с НДС:10.86грн
Купити

Опис

Крафтова коробка з внутрішнім ламінованим шаром для упаковки різноманітної їжі на виніс. Модель без демонстраційного вікна на кришці. Найчастіше застосовується для доставки готових гарячих страв ніж кондитерських товарів. Матеріал виготовлення – целюлозний крафт-картон марки «Svetocoat» щільністю 250 гр/м2 з внутрішнім термостійким покриттям, що ламінує. Застосовується для фасування харчових виробів загальною вагою до 2.5 кілограмів та об'ємом до 2.2 літра. Поставляється у розібраному вигляді по 25 та 50 комплектів «кришка+дно», упакованих у стрейч-плівку. Не вимагає використання скотчу або клею для складання, оскільки кришка і дно мають самозбірну конструкцію. Є екологічно безпечною упаковкою і може контактувати з будь-якими продуктами харчування, не залишаючи ні слідів, ні присмаку, ні запаху.

Картонні коробки для їжі даної моделі є зручною упаковкою з окремим дном і окремою кришкою, яка особливо підходить для порційного пакування продуктів харчування для продажу на виніс. Різні бутерброди, булочки, пончики і особливо суші - це ті харчові товари, які добре транспортуються і зберігаються в таких коробочках. Плюс зовнішній вигляд коробок досить презентабельний, щоб використовувати їх для продажу товарів з вітрини. Обидві частини коробочки виготовлені із целюлозного крафт-картону. При цьому, лицьовий шар коробки виготовлений з деревної невибіленої целюлози, а крейдовані внутрішні – з хвойної вибіленої целюлози. До того ж внутрішня частина коробки покрита шаром ламінації, завдяки якій коробочка не псується від перепадів температури або підвищеної вологості. Зокрема, саме ця особливість коробок для їжі даної моделі дозволяє використовувати як для зберігання продуктів харчування в холодильних і морозильних камерах, так і для розігріву в мікрохвильових печах.

Виготовлено крафт коробки для їжі із посиленого целюлозного картону марки «Svetocoat» щільністю 250 гр/м2. Це високоякісний крафт-картон, який використовується для виробництва величезної кількості коробок різного призначення. Він відрізняється хорошою міцністю та зносостійкістю. Будь-які коробки для їжі з такого крафт-картону відмінно справляються із збереженням упакованих товарів під час перевезення та зберігання на складі, під час зберігання у сирих чи вологих приміщеннях, або взагалі просто неба. Вони відмінно захищають від бруду, пилу, попадання вологи всередину, запобігають подряпинам і забрудненням готових страв усередині. При цьому важливо, що кришка щільно прилягає до дна коробочки, тому будь-які попадання пилу або бруду при повністю закритій кришці просто виключені. Також важливо, що такі коробки для їжі легко і просто доглядати: у разі запилення або появи слідів бруду, досить коробку просто протерти вологою ганчіркою або губкою - і вона як нова. Завдяки стійкості даного виду картону до перепадів температур і високої вологості коробку можна використовувати для зберігання або перевезення товарів практично в будь-яких умовах і в будь-який час року. Так, наприклад, ними можна користуватися для глибокого заморожування продуктів при температурі до -40 ° С і для звичайного охолодження салатів при температурі від 0 до -10 ° С. Крім того, такі коробочки можуть застосовуватися для розігріву їжі при температурі до 70 ° С (стандартна температура розігріву різних бургерів на винос).

Виробництво харчових коробок даної моделі здійснюється за технологією складної висікання. Такі коробки виготовляються за допомогою спеціальних прес-форм, завдяки яким не тільки мають акуратно висічені краї та продавлені лінії згинів, але ще й мають різьблене вікно незвичайної форми. І хоча за типом конструкції вони відносяться до категорії коробок телескопічні типу з окремим корпусом і кришкою ( FEFCO-ASSCO №0331 ), за типом зборки вони є самозбірними коробками, так як і дно, і кришка в таких коробках збираються кожна з однієї деталі при допомоги спеціальних язичкових з'єднань. Застосування таких коробок для упаковки суші виключає потребу в скотчі або клеї – ви запросто зберете їх самостійно за лічені секунди, навіть не маючи спеціальних навичок у збиранні картонної упаковки.

Призначення:

  • коробка для суші;
  • коробка для їжі;
  • коробка кондитерських виробів;
  • коробка для тістечок та маффінів;
  • універсальна упаковка для продуктів харчування будь-якої консистенції, температури нагрівання та/або охолодження;
  • індивідуальна тара та упаковка харчових товарів;
  • групова тара та упаковка різної їжі на виніс;
  • споживча тара та упаковка продуктів для продажу з вітрини;
  • транспортна тара та упаковка для перевезення суші та інших харчових товарів усіма видами транспорту;
  • упаковка швидкопсувних та інших специфічних товарів нехарчової групи: натуральна косметика, засоби особистої гігієни, різні суміші для обробки поверхонь.

Характеристики

Коробка
Довжина, мм 210
Ширина, мм 210
Висота, мм 50
Вид картону Крейдований
Щільність, г/м2 250
FEFCO 0331
Вага коробки, г 40
Кількість в упаковці, шт 100
Колір Білий
Виробник Україна