Коробка картонна 190 х 150 х 100 мм, самозбірна


Модель: самосборная из микрогофрокартона (Е-волна), 190 х 150 х 100 мм
Наявність: Є в наявності
14.85грн з ПДВ: 14.85грн
300шт. або більше с НДС:13.64грн
500шт. або більше с НДС:12.43грн
Купити

Опис

Самозбірна картонна коробка невеликого розміру. Використовується для пакування малогабаритних товарів та вантажів під час транспортування та зберігання. Завдяки невеликим габаритам, може бути корисним і вдома або на дачі для зберігання різноманітних дрібниць та предметів домашнього побуту.

Основне призначення - упаковка канцелярських товарів та посуду. Підходить для пакування фарфорових та скляних чашок, склянок, тарілок. Для упаковки наборів посуду може бути укомплектований решітчастими перегородками.

Виготовлена з міцного та легкого тришарового мікрогофрокартону (Е-хвиля). Матеріал відрізняється чудовою зносостійкістю, витримує високі статичні та динамічні навантаження, не псується від перепадів температур, використання в умовах високих та низьких температур (холодильні та морозильні камери).

Завдяки таким якостям матеріалу, дана картонна коробка для подарунків підходить для зберігання предметів на складі, може використовуватися як коробка для перевезення товарів автомобільним транспортом взимку та в холодну пору року. Підійде для пакування гарячих та холодних продуктів харчування. Добре справляється з впливом зовнішніх факторів: дощ, сніг, вогкість, різні механічні пошкодження.

Картонна коробка складної висікання даної моделі має зручну прямокутну форму і невелику висоту, завдяки таким розмірам її часто використовують як упаковку для подарунків. Наприклад, в таку самозбірну гофрокоробку упаковують різні щоденники, електронні та паперові записники, планшети та мобільні телефони, різноманітні сувеніри та презенти.

Конструкція коробки дозволяє її збирати за лічені секунди – потрібно просто проклеїти два клапани по бортах коробки. Коробка збирається з однієї деталі, проклеювання скотч-плівкою після упаковки продукції не потрібно. Є екологічно безпечною упаковкою і має бути утилізовано за правилами утилізації побутових відходів.

Коробка серійно виготовляється у бурому кольорі з гладким верхнім шаром без малюнка, на коробку може бути нанесений флексодрук. Вартість нанесення друку уточнюйте у менеджерів за телефоном. Відповідає стандарту № 0427 за міжнародним каталогом гофроупаковки FEFCO .

Призначення:

  • споживча тара та упаковка;
  • упаковка тендітних та б'ються предметів під час квартирного або офісного переїзду;
  • упаковка канцелярських товарів: біндерів, скріпок, олівців тощо;
  • упаковка посуду та інших виробів зі скла та фарфору невеликого розміру: чашок, склянок, заварників, блюдець тощо;
  • упаковка сувенірної продукції, коробка подарунків.

Характеристики

Коробка
Довжина, мм 190
Ширина, мм 150
Висота, мм 100
Вид картону Гофрокартон
Марка картону Т-24
Профіль Е
FEFCO 0427
Вага коробки, г 99
Кількість в упаковці, шт 50
Колір Бурий
Виробник Україна