Коробка картонна 235 х 200 х 180 мм, самозбірна


Модель: самосборная из микрогофрокартона (Е-волна), 235 х 200 х 180 мм
Наявність: Є в наявності
20.17грн з ПДВ: 20.17грн
300шт. або більше с НДС:18.09грн
500шт. або більше с НДС:16.02грн
Купити

Опис

Пакувальна самозбірна картонна коробка для упаковки невеликого за розміром товару та вантажу. Матеріал виготовлення – мікрогофрокартон Т-24 (Е-хвиля). використовується як індивідуальна та групова тара та упаковка для товарів загальною вагою до 10 кілограмів та об'ємом до 8,5 літра.

Виготовлена з мікрогофрокартону (Е хвиля), тому використовується для пакування невеликої ваги товару. Гранична маса продукції, допустима для пакування в недорогу картонну коробку даної моделі, становить 5 кілограмів. При цьому, матеріал виготовлення коробки (тришаровий мікрогофрокартон) відрізняється гарною міцністю і зносостійкістю, не схильний до гниття і довго не втрачає своєї структури в приміщеннях з підвищеною вологістю.

Коробка даної моделі дуже зносостійка та практична – немарка, невибаглива до умов використання. Бурий колір коробки дозволяє не турбуватися про можливі сліди бруду та пилу. Коробку достатньо протерти сухою губкою після тривалого зберігання – і вона як нова. Можна використовувати для транспортування товарів та вантажів усіма видами транспорту (автомобілем, кораблем, літаком).

Призначення картонних коробок цієї моделі дуже різноманітне. Вони підходять для упаковки ручного та електроінструменту, гайкових ключів, викруток, свердлів та різних металовиробів. Також використовується для пакування лакофарбових матеріалів у металевих банках, а також різноманітної побутової хімії. Підійдуть і для пакування продуктів харчування. Можуть використовуватись як поштові коробки.

Коробка проводиться тільки в бурому кольорі з гладким верхнім шаром і може бути використана для однобарвного або багатобарвного зображення будь-якої складності методом флексографічного друку. Відповідає стандарту № 0215 за міжнародним каталогом гофроупаковки FEFCO і не вимагає проклеювання скотч-плівкою у зібраному вигляді для фіксації стиків клапанів, оскільки збирається з однієї деталі з чіткою фіксацією клапанів у зібраному вигляді. Є екологічно безпечною упаковкою і має бути утилізовано за правилами утилізації побутових відходів.

Призначення:

  • індивідуальна тара та упаковка;
  • групова тара та упаковка;
  • споживча тара та упаковка;
  • транспортна тара та упаковка;
  • поштова тара та упаковка;
  • упаковка дрібного інструменту: викрутки, гайкові ключі, п'яти- та шестигранники;
  • упаковка дрібних або сипких предметів: бісер, голки для шиття, болти, шурупи, гайки, свердла, леза та ножі;
  • упаковка посуду та інших виробів зі скла та кераміки;
  • упаковка сувенірної продукції; коробка для подарунків;
  • пакування меблевої фурнітури: дверні ручки, петлі, замки;
  • упаковка для косметики;
  • упаковка рекламної та презентаційної продукції;
  • упаковка металовиробів: цвяхи, шурупи, болти, гвинти, дюбелі, анкери, шпильки, гайки, шайби, пружинні шайби, заклепки, що застосовуються в залізничному будівництві милиці, залізничні болти, саморізи, талрепи, коуші та ін.

Характеристики

Коробка
Довжина, мм 235
Ширина, мм 200
Висота, мм 180
Вид картону Гофрокартон
Марка картону Т-24
Профіль Е
FEFCO 0215
Вага коробки, г 137
Кількість в упаковці, шт 20
Колір Бурий, Білий
Виробник Україна