Коробка картонна 280 х 80 х 40 мм, самозбірна


Модель: самосборная из микрогофрокартона (Е-волна), 280 х 80 х 40 мм
Наявність: Є в наявності
8.81грн з ПДВ: 8.81грн
300шт. або більше с НДС:8.24грн
500шт. або більше с НДС:7.68грн
Купити

Опис

Самозбірна коробка із мікрогофрокартону марки Т-24 (Е-профіль). Розрахована на індивідуальне та рідше групове впакування загальною вагою до півтора кілограма та об'ємом до 1 літра. Не вимагає проклеювання скотчем. Випускається лише у бурому кольорі.

Гофротара даного типу є вузькими самозбірними коробками середньої довжини. Вони збираються з однієї деталі без використання допоміжних пакувальних матеріалів на кшталт скотчу або клею. За формою вони схожі на тубуси, проте відрізняються від тубусів кількістю замочків, типом завантаження та особливостями конструкції. Якщо в гофротарі даної моделі тип завантаження продукції винятково вертикальний, то картонні тубуси можуть бути з боковим типом завантаження. Втім, як і більшість картонних тубусів, такі самозбірні коробочки висікаються виключно за допомогою штанцевих форм. Причому для їх виробництва використовується різне обладнання: у разі малих та середніх за обсягом тиражів для висікання таких коробок застосовується верстати для плоскої висікання гофротари та гофроупаковки, а при великих обсягах ми використовуємо технологію ротаційної висікання. Втім, візуально та якісно виготовлення коробок за різними технологіями ніяк не впливає на картонну тару такого розміру. Так чи інакше, всі заявлені на сайті розміри коробки повністю відповідають номінальним розмірам коробок у партії, яка приїде до вас.

Основним матеріалом виготовлення картонних коробок даної моделі є тришаровий мікрогофрокартон марки Т-24 (Е-хвиля). Даний вид гофрокартону є найчастіше використовуваним у виробництві споживчої тари та сировиною та відрізняється чудовою зносостійкістю, витримує високі статичні та динамічні навантаження, не псується від перепадів температур, використання в умовах високих та низьких температур (холодильні та морозильні камери).

За типом використання картонні коробки цієї моделі є споживчою гофротарою. Вони міститься готова продукція без залучення додаткової упаковки, наприклад, поліетилену. Однак вони цілком підходять як транспортна тара для, наприклад, канцелярських товарів тощо дрібних і сипких товарів і вантажів. Так, наприклад, саме ці картонні коробки часто використовуються як транспортна гофротара для пакування посуду та столових приладів, деталей та комплектуючих, що використовуються при будівництві, ремонті, а також складанні та перевезенні меблів та побутової техніки. Також підходить за розміром для пакування медичних товарів: ліків, шприців, катетерів, крапельниць тощо. Застосовується і як подарункова та сувенірна упаковка для цілого ряду товарів та предметів.

На сьогоднішній день картонні коробки даної моделі бурого кольору виробляються серійно і доступні для покупки як оптом, так і в роздріб від 1 штуки. Крім того, на замовлення від 500 штук і більше ми можемо виготовити для вас картонні самозбірні коробки такого розміру в будь-якому іншому кольорі. Також для цього розміру гофротари можна додатково замовити нанесення логотипу або іншого зображення. Одноколірний та багатобарвний друк зображення здійснюється методом трафаретного друку та, як правило, здійснюється протягом 1-3 днів з моменту оформлення замовлення. Детальнішу інформацію уточнюйте у менеджерів нашої компанії по телефону.

За типом конструкції така гофротара є самозбірною і відповідає стандарту № 0427 за міжнародним каталогом гофроупаковки FEFCO-ASSCO , а тому не вимагає проклеювання скотч-плівкою в зібраному вигляді для фіксації стиків клапанів. Є екологічно безпечною упаковкою і має бути утилізовано за правилами утилізації побутових відходів.

Призначення:

  • товарна тара;
  • споживча гофротара та гофроупаковка;
  • транспортна гофротара та гофроупаковка;
  • спеціалізована гофротара та гофроупаковка;
  • індивідуальна тара та упаковка;
  • групова тара та упаковка;
  • упаковка ексклюзивних та дорогих товарів;
  • упаковка тендітних та б'ються предметів під час квартирного або офісного переїзду;
  • упаковка канцелярських товарів: олівці, кулькові та гелеві ручки, маркери та фломастери тощо;
  • упаковка посуду та інших виробів зі скла та фарфору невеликого розміру: склянок, келихів, ложок, виделок тощо;
  • упаковка сувенірної продукції; коробка для подарунків;
  • пакування меблевої фурнітури: дверні ручки, петлі, замки;
  • упаковка сипких предметів для ремонту та будівництва: болти, шурупи, гайки, свердла, леза та ножі;
  • пакування медичних препаратів;
  • Упаковка подарунків середнього розміру.

Характеристики

Коробка
Довжина, мм 280
Ширина, мм 80
Висота, мм 40
Вид картону Гофрокартон
Марка картону Т-24
Профіль Е
FEFCO 0427
Вага коробки, г 43
Кількість в упаковці, шт 50
Колір Бурий
Виробник Україна