Коробка картонна 300 х 275 х 55 мм, самозбірна


Модель: самосборная из микрогофрокартона (Е-волна), 300 х 275 х 55 мм
Наявність: Є в наявності
17.89грн з ПДВ: 17.89грн
300шт. або більше с НДС:16.40грн
500шт. або більше с НДС:14.91грн
Купити

Опис

Невелика картонна коробка самозбірної конструкції для пакування сирної та молочної продукції. Зокрема. коробка ідеально підходить для пакування фасованих плавлених сирків, дріжджів та деяких напівфабрикатів. Виготовляється в бурому і білому кольорі (білий на замовлення від 500 штук!).

Виготовлена з міцного та легкого тришарового мікрогофрокартону (Е-хвиля). Матеріал відрізняється чудовою зносостійкістю, витримує високі статичні та динамічні навантаження, не псується від перепадів температур, використання в умовах високих та низьких температур (холодильні та морозильні камери).

Завдяки таким якостям матеріалу, дана картонна коробка під молочку ідеально підходить для зберігання готової продукції на складі, може використовуватися як коробка для перевезення товарів автомобільним транспортом взимку та в холодну пору року. Підійде для пакування гарячих та холодних продуктів харчування. Добре справляється з впливом зовнішніх факторів: дощ, сніг, вогкість, різні механічні пошкодження.

Крім того, конструкція коробки з посиленими бортами дозволяє застосовувати її для пакування важких та надважких товарів та вантажів з будь-яких типів матеріалу. Через невелику висоту коробки рекомендується для упаковки важких металевих предметів висотою до 3 сантиметрів.

Самозбірна картонна коробка бурого кольору даної моделі має зручну прямокутну форму і невелику висоту, завдяки таким розмірам її часто використовують як упаковку для подарунків. Наприклад, в таку самозбірну гофрокоробку упаковують різні щоденники, електронні та паперові записники, планшети та мобільні телефони, різноманітні сувеніри та презенти.

Конструкція коробки дозволяє її збирати за лічені секунди і без використання додаткових засобів. Коробка збирається з однієї деталі із чіткою фіксацією клапанів у пазах. Проклеювання скотч-плівкою після упаковки продукції не потрібно.

Коробка без висікання під ручки. Підходить для нанесення одноколірного або багатобарвного флексодруку та відповідає №0427 за міжнародним каталогом гофроупаковки FEFCO . Є екологічно безпечною упаковкою і має бути утилізовано за правилами утилізації побутових відходів.

Призначення:

  • упаковка молочної продукції;
  • упаковка холодних та гарячих напівфабрикатів;
  • пакування готових страв;
  • упаковка будь-якої поліграфічної продукції формату А4;
  • упаковка фотоальбомів, рамок для фотографій;
  • упаковка документів та різних паперів;
  • упаковка різних товарів харчової групи: м'ясних та молочних продуктів харчування, напівфабрикатів, копченої та солоної риби;
  • упаковка канцелярських товарів: набори фарб та папок-швидкозшивачів, папок під файли, паперових папок із зав'язками формату А5;
  • упаковка подарунків та сувенірів;
  • упаковка косметики та парфумерії: коробка під пудру, крем, помаду тощо;
  • упаковка CD та DVD дисків.

Характеристики

Коробка
Довжина, мм 300
Ширина, мм 275
Висота, мм 55
Вид картону Гофрокартон
Марка картону Т-24
Профіль Е
FEFCO 0427
Вага коробки, г 125
Кількість в упаковці, шт 50
Колір Бурий
Виробник Україна