Коробка картонна 305 х 165 х 75 мм, самозбірна


Модель: самосборная из микрогофрокартона (Е-волна), 305 х 165 х 75 мм
Наявність: Є в наявності
15.87грн з ПДВ: 15.87грн
300шт. або більше с НДС:14.56грн
500шт. або більше с НДС:13.25грн
Купити

Опис

Самозбірна картонна коробка середнього розміру. Виготовляється серійно із тришарового мікрогофрокартону марки Т-24 (Е-хвиля). Використовується як споживча та транспортна тара. Розрахована на загальну вагу продукції до 3 кілограмів та об'єм до 4 літрів. Не потребує застосування скотчу.

Картонна коробка даної моделі має зручну прямокутну форму і невелику висоту, завдяки таким розмірам її часто використовують як упаковку для подарунків. Наприклад, в таку самозбірну гофрокоробку упаковують різні щоденники, електронні та паперові записники, планшети та мобільні телефони, різноманітні сувеніри та презенти. Крім того, вона часто використовується як коробка для книг.

Серійно такі коробки виготовляються із міцного та легкого тришарового мікрогофрокартону марки Т-24 (Е-хвиля). Цей матеріал відрізняється чудовою зносостійкістю, витримує високі статичні та динамічні навантаження, не псується від перепадів температур, використання в умовах високих та низьких температур (холодильні та морозильні камери). Загалом, цей вид гофрокартону ідеально підходить до передбачуваних статичним та динамічним навантаженням, які виникатимуть у процесі зберігання та перевезення упакованої у такі картонні коробки продукції. Так, наприклад, саме завдяки функціональним якостям матеріалу, дана картонна коробка під молочку ідеально підходить для зберігання готової продукції на складі з підвищеною вологістю, може використовуватися як коробка для перевезення товарів автомобільним транспортом взимку та в холодну пору року. Підійде для пакування гарячих та холодних продуктів харчування. Добре справляється з впливом зовнішніх факторів: дощ, сніг, вогкість, різні механічні пошкодження.

Крім того, конструкція коробки оснащена посиленими бортами, що дозволяє застосовувати її для пакування важких та надважких товарів та вантажів з будь-яких типів матеріалу. Через невелику висоту коробки рекомендується для упаковки важких металевих предметів висотою до 7 сантиметрів.

Конструкція картонних коробок цієї моделі - самозбірна. Тобто коробочки збираються з однієї деталі та не вимагають додаткових кріпильних елементів на кшталт скотчу або скоб для фіксації клапанів у зібраному вигляді. Коробка відразу збирається з чіткою фіксацією клапанів у пазах, а оскільки проводиться вона методом плоскої висікання за допомогою штанцевих форм, всі заявлені розміри ідеально відповідають фактичним. Коробка без висікання під ручки, без будь-яких додаткових отворів або внутрішніх елементів. Відповідає №0427 за міжнародним каталогом гофроупаковки FEFCO .

На картонні самозбірні коробки даної моделі за попереднім замовленням (від 500 штук) може бути нанесене однокольорове або багатобарвне зображення будь-якої складності. Доступні види друку – флексографія та шовкографія. Вартість нанесення друку на коробки, а також термін виконання замовлення на друк малюнка уточнюйте у менеджерів нашої компанії за телефонами, зазначеними у верхній частині будь-якої сторінки сайту.

Дані картонні коробки є екологічно безпечною упаковкою, що не містять шкідливих для організму людини речовин і мають бути утилізовані за правилами утилізації побутових відходів.

Призначення:

  • споживча тара та упаковка;
  • коробка для книг;
  • коробка для подарунків;
  • упаковка молочної продукції;
  • упаковка холодних та гарячих напівфабрикатів;
  • упакування для продуктів харчування;
  • упаковка будь-якої поліграфічної продукції формату А4;
  • упаковка фотоальбомів, рамок для фотографій;
  • упаковка документів та різних паперів;
  • упаковка різних товарів харчової групи: м'ясних та молочних продуктів харчування, напівфабрикатів, копченої та солоної риби;
  • упаковка канцелярських товарів: набори фарб та папок-швидкозшивачів, папок під файли, паперових папок із зав'язками формату А5;
  • упаковка сувенірів;
  • упаковка косметики та парфумерії: коробка під пудру, крем, помаду тощо;
  • упаковка CD та DVD дисків.

Характеристики

Коробка
Довжина, мм 305
Ширина, мм 165
Висота, мм 75
Вид картону Гофрокартон
Марка картону Т-24
Профіль Е
FEFCO 0427
Вага коробки, г 103
Кількість в упаковці, шт 50
Колір Бурий
Виробник Україна