Коробка картонна 70 х 70 х 115 мм, самозбірна


Модель: самосборная из микрогофрокартона (Е-волна), 70 х 70 х 115 мм
Наявність: Є в наявності
5.57грн з ПДВ: 5.57грн
300шт. або більше с НДС:4.90грн
500шт. або більше с НДС:4.46грн
Купити

Опис

Самозбірна коробочка маленького розміру із тришарового мікрогофрокартону марки Т-22 (Е-хвиля). Продається у стандартній комплектації без додаткових внутрішніх або зовнішніх елементів (решітки, перегородки та обичайки можна замовити додатково). Використовується як споживча та транспортна тара для різних товарів невеликого розміру. Розрахована на індивідуальне впакування загальною вагою до 2 кілограмів та об'ємом до півлітра. Не вимагає проклеювання скотчем.

Невеликі картонні коробочки цього типу являють собою міцну гофротару для упаковки різноманітних дрібниць. Вони зберігають і перевозять дрібні і сипкі товари, і навіть продукцію, фасовану поштучно. Виробництво самозбірних коробок даного типу здійснюється виключно на штанц-формах за технологією плоскої висікання гофротари. За рахунок цього ми можемо гарантувати вам повну відповідність заявлених у картці товару внутрішніх та зовнішніх розмірів відповідним номінальним розмірам картонних коробок. Основним матеріалом виготовлення є тришаровий мікрогофрокартон марки Т-22 (Е-хвиля). Однак, за попереднім погодженням з менеджером нашої компанії, матеріал виготовлення може бути змінений на будь-який інший тришаровий гофрокартон або мікрогофрокартон. Крім того, за попереднім замовленням ви можете оформити покупку самозбірних коробок даної моделі будь-якого іншого кольору, крім бурого, або купити бурі і кольорові коробочки з печаткою.

Основною спеціалізацією картонної тари такого розміру є насамперед індивідуальне упакування. За великим рахунком, будь-яких обмежень за типом упаковується немає, проте вибір тут обмежений досить невеликими розмірами коробки. Крім того, оскільки коробка має самозбірну конструкцію, її в основному використовують для упаковки різного дрібничка: скляні та керамічні чашки, блюдця, склянки та інший посуд, різні аксесуари для мобільних пристроїв та техніки, сувеніри та інші пам'ятні дрібниці, годинники, різна парфумерія, різноманітні брелоки, настільні аксесуари невеликого розміру тощо. Загалом коробка може використовуватися універсально і підходить для упаковки, зберігання та перевезення товарів та вантажів усіх типів: від продуктів харчування до госптоварів.

За своїми характеристиками міцності і експлуатації і тривалості використання картонні коробки даної моделі відрізняються дуже високими показниками. Оскільки основне призначення такої гофруопаковки може бути дуже різним, а можливість використовувати їх універсально є пріоритетним показниками якості експлуатації, то перевага при висіканні завжди надається тришаровому мікрогофрокартону марки Т-22 (Е-хвиля). Саме завдяки відповідному матеріалу та дотриманню технології виробництва, картонні коробки даної моделі відрізняються дивовижною міцністю та зносостійкістю. Запаковані в них предмети будуть надійно захищені від будь-яких зовнішніх впливів і зберігатимуться до моменту розпакування в цілості та безпеці стільки, скільки потрібно. Висока стійкість конструкції коробки до статичним та динамічним навантаженням дозволяє використовувати дану самозбірну коробку для зберігання та перевезення вантажів практично в будь-яких умовах: на будь-якому складі або в магазині, за будь-якої температури і рівня вологості, і навіть як поштову коробку. Віддавши перевагу саме цій коробочці для відправки посилок поштою, ви можете бути абсолютно впевнені, що посилка доїде в цілості й безпеки навіть у найвіддаленішу точку України, а адресат отримає ваш подарунок в ідеальному вигляді і без будь-якого псування.

За типом конструкції картонні коробки даної моделі є самозбірними. Вони мають спеціальні клапани та пази для чіткої фіксації кришки у зібраному стані. Крім того, для складання коробок зовсім не потрібен скотч - вони збираються з однієї деталі. Відповідають стандарту №0215 за Міжнародним каталогом гофроупаковки FEFCO-ASSCO . Є екологічно безпечною упаковкою та повинні бути утилізовані за правилами утилізації побутових відходів.

Призначення:

  • товарна тара;
  • індивідуальна тара та упаковка;
  • групова тара та упаковка;
  • споживча гофротара та гофроупаковка;
  • транспортна гофротара та гофроупаковка;
  • поштова тара та упаковка;
  • транспортна тара та упаковка;
  • упаковка для госптоварів;
  • упаковка подарунків та сувенірів, коробка для подарунків;
  • упаковка металовиробів: цвяхи, шурупи, болти, гвинти, дюбелі, анкери, шпильки, гайки, шайби, пружинні шайби, заклепки, що застосовуються в залізничному будівництві милиці, залізничні болти, саморізи, талрепи, коуші та ін.
  • упаковка тендітних та легких предметів: посуду та інших виробів зі скла та фарфору невеликого розміру, чашок, склянок, заварників, блюдець тощо;
  • упаковка рамок для фотографій, фотоальбомів та фотографій;
  • пакування канцелярських товарів;
  • упаковка меблевої фурнітури та будівельних дрібниць: дверні ручки, петлі, замки.

Характеристики

Коробка
Довжина, мм 70
Ширина, мм 70
Висота, мм 115
Вид картону Гофрокартон
Марка картону Т-22
Профіль Е
FEFCO 0215
Вага коробки, г 28
Кількість в упаковці, шт 20
Колір Бурий, Білий, Чорний
Виробник Україна