Коробка подарункова 85 х 65 х 180 мм, самозбірна.


Модель: 85 х 65 х 180 мм, самосборная
Наявність: Є в наявності
6.21грн з ПДВ: 6.21грн
100шт. або більше с НДС:5.90грн
300шт. або більше с НДС:5.59грн
500шт. або більше с НДС:5.28грн
Купити

Опис

Висока картонна коробочка невеликого розміру. Виготовлена із багатошарового крафт-картону із натуральної деревної целюлози. Зовнішній шар із крафт-паперу природного деревного кольору. Внутрішній шар – двошарове крейдоване покриття. Використовується як основне пакування для різної продукції загальною вагою до півтора кілограма та об'ємом до 900 мілілітрів. Підійде як для індивідуального, так і для групового впакування будь-яких товарів. Не вимагає проклеювання скотчем. У стандартній комплектації поставляється у розібраному вигляді, йде без висікання під ручки, внутрішніх стінок або перегородок.

Подарункові коробки є самозбірними подарунковими коробками. Вони виготовляються з натуральної целюлозної сировини - крейдованого крафт картону щільність 270 гр/м2. Зовнішній шар коробки виготовлений з невибіленої довговолокнистої деревної целюлози, внутрішній - з білої. Коробка самозбірна, вона збирається з однієї деталі без використання скотчу, клею тощо. Виготовляється методом плоскої або тигельної висікання за допомогою штанцевих форм. Лицьовий шар коробки характеризується гарною гладкістю зовнішньої поверхні, тому для даної картонної коробки доступна додаткова послуга з однобарвного або багатобарвного зображення методом трафаретного друку. Тип зображення (логотип, контактні дані, адреса підприємства-виробника тощо) та його дизайн може бути обраний клієнтом на власний розсуд.

Коробочка з картону такого типу відрізняється гарною міцністю та зносостійкістю. Вона добре справляється із збереженням упакованих продуктів під час перевезення та зберігання на складі. Подарункова коробка даної моделі при упаковці відмінно захищає вміст від бруду, пилу, попадання вологи всередину, запобігає подряпинам і забрудненням. При цьому, що важливо, її легко і просто доглядати. У разі запилення або появи слідів бруду, досить коробку просто протерти вологою ганчіркою або губкою – і вона як нова. Завдяки стійкості даного виду картону до перепадів температур та високої вологості, коробку можна використовувати для зберігання або перевезення товарів практично в будь-яких умовах, навіть у холодильних та морозильних камерах.

Застосовується подарункова коробка такого розміру для пакування подарунків та сувенірів. А також як основне пакування для багатьох канцелярських товарів, посуду та дрібних деталей, що використовуються при збиранні меблів. Дуже популярна як коробка для лікеро-горілчаних товарів та кондитерських виробів. Так, наприклад, у неї часто пакують різноманітні набори цукерок, тістечка та інші солодощі. Крім того, ця подарункова коробка може застосовуватись і для споживчої упаковки готової продукції. Наприклад, її часто застосовують для упаковки дрібних і сипких продуктів, оскільки у зібраному вигляді коробок має цілісну конструкцію і можна використовуватиме упаковки продуктів розсипом.

Подарункові коробки з крафт-картону цієї моделі виробляються серійно з лицьовим бурим шаром. Внутрішній шар коробки, причому білого глянсового кольору. Також можливе виготовлення в кількох комбінаціях і варіантах кольору: коробка може бути з обох боків білою або бурою, або мати білу лицьову сторону і бурий внутрішній шар. Термін виготовлення подарункових коробок зазвичай складає від 1 до 3 днів.

За типом конструкції подарункові коробки цієї моделі є самозбірними. Вони збираються вручну без використання скотчу чи клею. Відповідають стандарту №0215 за Міжнародним каталогом тари та упаковки з картону та гофрокартону FEFCO-ASSCO . Поставляються в розібраному вигляді в стосах по 25-50 штук, загорнуті в прозору стрейч-плівку.

Самозбірні коробки для подарунків даного типу виготовляються із повністю екологічно чистої сировини з дотриманням усіх норм та вимог Держстандарту та СанЕпідемНагляду. Вони є екологічно безпечною упаковкою. Утилізація коробок повинна проводитись згідно з правилами утилізації побутових відходів.

Призначення:

  • коробка для подарунків та сувенірів;
  • індивідуальна тара та упаковка;
  • групова тара та упаковка;
  • споживча тара та упаковка;
  • товарна тара;
  • пакування кондитерських виробів;
  • упаковка продуктів харчування та харчових товарів у холодному та гарячому вигляді;
  • упаковка тендітних і б'ються товарів;
  • упаковка канцелярських товарів: біндерів, скріпок, олівців тощо;
  • упаковка посуду та інших виробів зі скла та фарфору невеликого розміру: чашок, склянок, заварників, блюдець тощо;
  • упаковка іграшок та інших товарів для дітей:
  • Упаковка меблевої фурнітури: дверні ручки, петлі, замки.

Характеристики

Коробка
Довжина, мм 85
Ширина, мм 65
Висота, мм 180
Вид картону Крейдований
Щільність, г/м2 250
FEFCO 0215
Вага коробки, г 27
Кількість в упаковці, шт 50
Колір Бурий, Білий
Виробник Україна