Конверт бандерольний, 100 мм х 165 мм, А/11


Модель: 100 мм х 165 мм, А/11
Наявність: Є в наявності
3.10грн з ПДВ: 3.10грн
100шт. або більше с НДС:2.90грн
200шт. або більше с НДС:2.60грн
Купити

Опис

Конверт бандерольний Airpoc з пухирчастою плівкою всередині. Призначено пересилання різних тендітних та цінних предметів. Захищає вміст від різноманітних пошкоджень і зберігає його презентабельність.

Рівень захисту вмісту в даному конверті дуже високий, оскільки для його виготовлення використовується міцна крафт-папір щільністю 90 гр/м2 та двошарова повітряно-пухирчаста плівка, завдяки якій амортизуються можливі пошкодження від ударів та падінь.

Конверт має спеціальний клапан з клейкою смугою, стійкою до дії вологи та бруду. Клей не втрачає своїх властивостей під впливом високих та низьких температур.

Цей конверт Airpoc підійде для захисту годинників, невеликих електронних комплектуючих, листів, документів, рекламних буклетів та інших паперових та електронних носіїв інформації від бруду, пилу, механічних пошкоджень (ударів, подряпин тощо) та несанкціонованого проникнення під час пересилання поштовими або кур'єрськими службами. Може використовуватися для зберігання предметів у вологих або сухих приміщеннях.

* товар на фото може відрізнятись від оригіналу

Призначення

  • пересилання сувенірів
  • пересилання біжутерії та коштовностей
  • пересилання меблевої фурнітури
  • пересилання монет, медалей та інших нагород

*звертаємо Вашу увагу, що при пересиланні «Укрпоштою» бандерольні конверти не проходять етап пресування, на відміну від звичайних паперових конвертів.

Характеристики

Пакет
Довжина, мм 165
Ширина, мм 100
Формат А/11
Щільність, г/м2 90
Колір Жовтий
Виробник Польща