Коробка картонна 270 х 185 х 210 мм


Модель: 4-х клапанная из Т-24 (В-волна), 270 х 185 х 210 мм
Наявність: Є в наявності
15.30грн з ПДВ: 15.30грн
Купити

Опис

4-х клапанна картонна коробка середніх розмірів, виготовлена з якісного тришарового гофрокартону Т-24 (В-хвиля). Доступна до покупки оптом та в роздріб у бурому кольорі.

Конструкція коробки є стандартною – 2х2 клапана встик без висікання під ручки та внутрішніх елементів та відповідає № 0201 за міжнародним каталогом гофроупаковки FEFCO . Тому після упаковки товару або вантажу коробку слід проклеїти скотч-плівкою для максимально надійної упаковки.

Використовується коробка для пакування різних товарів та вантажів – і харчових, і непродовольчих. Так, наприклад, картонну коробку даної моделі упаковують лампи, плафони, світильники, деякі інші предмети декору приміщень. У рівній мірі дана картонна коробка застосовується для пакування господарських товарів та побутової хімії (наприклад, мила, пральних порошків, різноманітних очисних сумішей тощо).

Застосовується для пакування комп'ютерних деталей та комплектуючих, а також для пакування деяких видів офісної та побутової техніки невеликого розміру.

Також може бути використана як коробка для кондитерських виробів та випічки. Підходить за розміром для упаковки печива, вафель, більшості шоколадних цукерок та карамелів тощо.

Може бути виготовлена на замовлення з одноколірним або багатобарвним флексодруком. Є екологічно безпечною упаковкою і має бути утилізовано за правилами утилізації побутових відходів.

Призначення:

  • упаковка речей та предметів середнього розміру під час квартирного чи офісного переїзду
  • упаковка ламп та плафонів
  • упаковка кондитерських виробів
  • упаковка комп'ютерних комплектуючих
  • упаковка солодощів та кондитерських виробів
  • упаковка побутової та офісної техніки

Характеристики

Коробка
Довжина, мм 270
Ширина, мм 185
Висота, мм 210
Вид картону Гофрокартон
Марка картону Т-24
Профіль В
FEFCO 0201
Кількість в упаковці, шт 20
Колір Бурий
Виробник Україна