Коробка картонна 465 х 270 х 210 мм


Модель: 4-х клапанная из Т-24 (С-волна), 465 х 270 х 210 мм
Наявність: Є в наявності
26.70грн з ПДВ: 26.70грн
Купити

Опис

Довга картонна коробка середнього розміру для перевезення товарів та вантажів усіма видами транспорту загальною вагою до 10 кілограмів та об'ємом 26 літрів. Виготовлена із бурого тришарового гофрованого картону марки Т-24 (С-хвиля). Коробка дуже міцна і може використовуватися для перевезення або зберігання товарів практично в будь-яких умовах - підійде для зберігання вантажів просто неба, для перевезення продуктів харчування в холодильниках і морозильних камерах, не псується тривалий термін при зберіганні товарів у сирих і вологих приміщеннях.

Застосовується також упаковки товарів харчової промисловості. Наприклад, у картонну коробку даного розміру упаковують кондитерські вироби (печиво, шоколадні цукерки та карамель, торти та тістечка, а також іншу випічку). Також коробка використовується для пакування напівфабрикатів та різних сухих сумішей (дріжджі, приправи тощо). Підходить для упаковки кави в пакетах або банках, а також чаю в картонних пачках та целофанових пакетах. Часто використовується як транспортна тара при проведенні квартирних та офісних переїздів. В даному випадку коробка є універсальною, і пакують у неї різні вантажі в залежності від ситуації.

Крім того, цю модель недорогої чотириклапанної коробки застосовують не тільки як споживчу або транспортну тару, але і як спеціалізовану упаковку для перевезення та зберігання різних предметів мистецтва, настільних аксесуарів, освітлювальних приладів. Таким чином, коробка є багатопрофільною та універсальною, тому її часто називають коробка, або гофротара, загального призначення.

Оскільки коробка є чотириклапанною з клапанами встик, вона вимагає проклеювання скотч-плівкою після упаковки продукції, або ж ви можете використовувати будь-яку іншу клейку односторонню стрічку для фіксації клапанів коробки в зібраному стані. Відповідає стандарту №0201 за міжнародним каталогом гофроупаковки FEFCO . Є екологічно безпечною упаковкою та може бути утилізована за правилами побутових відходів.

Коробка серійно виготовляється у бурому кольорі з гладким верхнім шаром без малюнка, проте на замовлення може бути виготовлена в іншому кольорі. Також на коробку може бути нанесено одноколірне або багатобарвне зображення методом флексографічного друку. Вартість коробок цієї моделі з нанесенням друку уточнюйте у менеджерів за телефоном.

Призначення:

  • транспортна коробка;
  • коробка для перевезення товарів та вантажів;
  • споживча тара та ущільнення;
  • упаковка речей та предметів великого розміру під час квартирного чи офісного переїзду;
  • упаковка м'ясних та ковбасних виробів;
  • упаковка молочної продукції;
  • упаковка свіжої риби, а також холодного та гарячого копчення;
  • упаковка сухих будівельних сумішей та лакофарбових матеріалів;
  • упаковка будматеріалів, ручного та електроінструменту;
  • Упаковка канцелярських товарів.

Характеристики

Коробка
Довжина, мм 465
Ширина, мм 270
Висота, мм 210
Вид картону Гофрокартон
Марка картону Т-24
Профіль С
FEFCO 0201
Кількість в упаковці, шт 20
Колір Бурий
Виробник Україна