Коробка картонна 320 х 140 х 110 мм, самозбірна


Модель: самосборная из микрогофрокартона (Е-волна), 320 х 140 х 110 мм
Наявність: Є в наявності
13.88грн з ПДВ: 13.88грн
Купити

Опис

Самозбірна взуттєва коробка для упаковки босоніжок, ляпанців та іншого літнього взуття на невисокій платформі та підборах. Матеріал виготовлення – мікрогофрокартон (Е-хвиля). Розрахована на індивідуальне та групове впакування взуття та інших товарів загальною вагою до 7 кілограмів та об'ємом до 5 літрів. Поставляється в розібраному вигляді в стосах по 25 і 50 штук і не вимагає проклеювання скотчем або клеєм для свого збирання або після упаковки продукції, так як збирається з однієї деталі за допомогою спеціальних язичкових клапанів і має зручну кришку. Випускається лише у бурому кольорі.

Самозбірна гофротара даного типу є класичними взуттєвими коробками з яскраво вираженою відкидною кришкою, що закриває коробку по висоті приблизно на третину. Відмінною особливістю взуттєвих коробок цієї моделі є відносно невелика ширина. Це пов'язано з тим, що призначаються взуттєві коробки даної моделі для упаковки, в першу чергу легкого літнього взуття. Для зручності та простоти пошуку ця модель називається просто «коробка для босоніжок», хоча в цілому вона може використовуватися для легкого літнього та весняного взуття різних типів, починаючи від лоферів і закінчуючи звичайними пляжними ляпками. 

За типом конструкції коробки для упаковки взуття даної моделі відносяться до категорії коробок складної форми висікання. Основною конструкційною особливістю в них є наявність вбудованої кришки. Кришка в даному випадку відкидна і формується як продовження задньої частини коробки з клапанами, що фіксують, по краях. Самозбірні взуттєві коробки такої конструкції збираються з однієї деталі без використання допоміжних засобів із чіткою фіксацією клапанів в окремих пазах. Таке компонування елементів та конструкція коробочки відносяться до стандарту №0471 за Міжнародним каталогом тари з гофрокартону та картонної упаковки FEFCO-ASSCO . Проклеювання скотч-плівкою після упаковки продукції в цьому випадку не потрібно. Виробництво картонних коробок даної моделі на сьогоднішній день здійснюється методом плоскої висікання на штанц-формах. Тому всі заявлені розміри ідеально відповідають номінальним і навпаки. Також для взуттєвих коробок даного розміру ви можете замовити додаткову послугу друку. Друк одноколірного або багатобарвного зображення здійснюється методом шовкотрафаретного друку, а також флексографії, проте при мінімальному замовленні від 1000 штук і більше.

Для серійного виробництва взуттєвих коробок цієї моделі використовується тришаровий мікрогофрокартон марки Т-24 (Е-хвиля). Саме цей гофрований картон за своїми характеристиками міцності і зручній структурі максимально підходить для висічки взуттєвих коробок, оскільки зберігання, перевезення і торгівля такою продукцією може здійснюватися в приміщеннях з різним температурним режимом. Крім того, така коробка має досить малу власну вагу, що дозволяє значно економити на перевезенні готових виробів. У зібраному вигляді коробок надійно захищає упаковану продукцію від дощу, снігу, прямих сонячних променів, добре пручається подряпинам, порізам, проколам завдяки високій якості самого мікрогофрокартону. В цілому, крім того, що картонні коробки використовуються для упаковки взуття, вони відмінно підходять як гофротари загального призначення. Експлуатаційних характеристик коробки достатньо для надійного перевезення та зберігання дуже багатьох видів товарів, у тому числі продуктів, що швидко псуються, з умовою зберігання тільки в холодильних камерах. Така недорога товарна тара має стійку до статичних та динамічних навантажень конструкцію, а також абсолютно не вимагає застосування додаткових пакувальних матеріалів для фіксації у зібраному вигляді.

Виробництво взуттєвих коробок даної моделі здійснюється виключно з екологічно безпечної сировини без додавання будь-яких пластикових компонентів. Така взуттєва коробка є екологічно безпечною упаковкою і може контактувати з упакованою продукцією, не залишаючи при цьому на ній ні смаку, ні запаху, жодних слідів. Утилізація коробок після використання повинна проводитись за правилами утилізації побутових відходів.

Призначення:

  • коробка під босоніжки;
  • коробки для літніх босоніжок;
  • коробка для чоловічих босоніжок;
  • коробка для жіночих босоніжок;
  • коробка взуття;
  • взуттєва коробка;
  • товарна тара;
  • транспортна тара та упаковка;
  • споживча тара та упаковка;
  • індивідуальна тара та упаковка;
  • групова тара та упаковка;
  • упаковка електроніки та електроприладів;
  • упаковка посуду;
  • упаковка одягу;
  • упаковка канцелярських товарів та поліграфічної продукції;
  • упаковка будматеріалів та інструментів;
  • упаковка подарунків та сувенірів.

Характеристики

Коробка
Довжина, мм 320
Ширина, мм 140
Висота, мм 110
Вид картону Гофрокартон
Марка картону Т-24
Профіль Е
FEFCO 0471
Кількість в упаковці, шт 50
Колір Бурий
Виробник Україна