Дизельний генератор Alimar ALM D-7500 TE JN (6 кВт 220/380 V)


Модель: Alimar ALM D-7500 TE JN
Наявність: Є в наявності
88686.00грн з ПДВ: 88686.00грн
Купити

Опис

Дизельний генератор Alimar ALM D-7500 TE JN (6 кВт 220/380 V)

Дизельний електрогенератор "Alimar" ALM-D-7500 (виробництво Туреччина). Однофазний трифазний генератор постійного/змінного струму з повітряною системою охолодження. Мідна обмотка. Клас захисту – IP23. Підходить для організації аварійного електропостачання в умовах планових та/або екстрених відключень електроенергії.

Дизельний генератор цієї моделі випускається відомим турецьким виробником промислових товарів «Alimar». І сам бренд, і його продукція мають гарну репутацію у спеціалістів уже багато років. Зокрема, професіонали-енергетики рекомендують його для використання у побутових та промислових умовах. Генератор "Алімар" - це професійний агрегат, який має номінальну потужність 4.8 кВт і може бути "розігнаний" до максимуму - 5.6 кВт. Даних показників потужності, що генерується, більш ніж достатньо для одночасного функціонування внутрішнього і прибудинкового освітлення, роботи холодильника в квартирі або в будинку, морозильної камери, кавомашини, мікрохвильової печі, електрочайника, зарядки гаджетів (телефон, ноутбук, планшет і т.д.), харчування WIFI роутера стрічки, електроінструмент та ін. Саме тому генератор «Alimar» ALM D-7500 TE JN сьогодні використовують для організації освітлення та електроживлення в невеликих магазинах та офісах, на складах та в кафе, у майстернях та виробничих цехах, на дачі та у прибудинкових господарських спорудах.

Конструкційно Дизельний генератор Alimar ALM D-7500 TE JN (6 кВт 220/380 V) являє собою агрегат відкритого виконання, захищений корпусом і пересувається на невеликих коліщатках. Також на корпусі є ручки для простоти транспортування. Це дуже зручно, оскільки власна вага генератора складає 130 кілограмів, а його габарити – 750 х 515 х 635 мм. Генератор має на корпусі 2 розетки: одна на 230, друга - на 380, а також роз'єми на 12 В. Силова розетка, у свою чергу, - 32А. Запускається за допомогою стартера в ручному режимі та має функцію електрозапуску. Працює на дизельному паливі, обсяг паливного бака становить 15 літрів, а витрата палива – 1.5 літри на годину. Додаткове оснащення: вольтметр, вихід постійного струму 12 В, акумуляторна батарея.

У поточних умовах слабко прогнозованих відключень світла в нашій країні та постійних обстрілів інфраструктури з боку країни-агресора дана модель дизельного генератора є не просто затребуваною, але ще й рекомендованою для покупки як для виробничих підприємств, так і для домогосподарств різного типу. Справа в тому, що агрегат відмінно справляється з великими навантаженнями не тільки в короткочасній роботі, але і при високих постійних навантаженнях, що дуже спрощує життя в довгостроковій перспективі. Такий дизельний генератор дійсно зручний у побуті (для приватного будинку або квартири), стане незамінним помічником і в промисловості, незамінний у сільському господарстві, оскільки може працювати за будь-якої температури повітря та рівня вологості (часто використовується, наприклад, для освітлення теплиць). Крім того, представлений електрогенератор на дизельному паливі під час екстрених чи віялових відключень, а також за повної відсутності електропостачання без проблем забезпечить роботу об'єктів критичної інфраструктури, соціальних установ, а також Пунктів незламності. Так, наприклад, трифазний дизельний генератор Alimar ALM D-7500 TE JN (6 кВт 220/380 V) сьогодні застосовують для аварійного електропостачання:

  • шкіл, дитячих садків, центрів, що розвивають, центрів позашкільної роботи для дітей;
  • лікарень, госпіталів, польових санітарних пунктів та будь-яких інших медичних закладів;
  • фінансових установ;
  • магазинів та торгових центрів;
  • пунктів надання допомоги населенню.

Якщо вас зацікавив даний генератор – Alimar ALM D-7500 TE JN (6 кВт 220/380 V) – ви можете оформити його покупку на сторінках нашого інтернет-магазину. А відповіді на будь-які питання, що вас цікавлять, можна отримати за одним із зазначених номерів телефонів нашого інтернет-магазину.

Характеристики

Генератор
Номінальна потужність 5.6 кВт
Напруга 220/380 В
Максимальна потужність 6 кВт
Тип палива Дизель
Кількість фаз 3
Об'єм паливного бака 12 л
Запуск двигуна Електро-стартер
Країна виробник Туреччина
Стан Нове
Вага 130 кг