Дизельний генератор Vital power VP-15000LDE (15 кВт 220/380 V) + AVR


Модель: Vital power VP-15000LDE (15 кВт 220/380 V) + AVR
Наявність: Є в наявності
 252000.00грн  234000.00грн з ПДВ: 234000.00грн
Купити

Опис

Дизельний генератор Vitalpower популярної моделі VP-15000LDE (15 кВт 220/380 V) + AVR - електрогенератор трифазного струму. Виробник – Туреччина. Високий рівень генерації енергії при малих витратах палива, що справляється з великими навантаженнями, здатний безперебійно забезпечувати електроенергією протягом тривалого часу.

Дизель генератор змінного та постійного струму моделі VP-15000LDE від турецької компанії «Vitalpower» працює в трифазному діапазоні та генерує мережу напруги 220 та 380 Вольт. Для зручності використання він оснащений індикаторами: напруги, перевантаження та рівня олії. Основними відмінними характеристиками дизельного генератора цієї моделі (Vitalpower VP-15000LDE) є: наявність 4-тактного двигуна; паливний бак, об'єм якого становить 25 л, низький рівень шуму; і найголовніше – наявність багаторівневого захисту, який запобігає перегріву апарату залежно від ситуації. Як наслідок, поломки агрегату трапляються досить рідко, та й то часто в результаті заводського шлюбу. В цілому ж, генератор дуже надійний і може функціонувати автономно практично без контролю (але періодично контролювати його роботу, звичайно, варто). Більш точно відстежувати та контролювати роботу установки дозволяє наявність на панелі управління датчиків рівня масла, лічильника мотогодин та автоматичного регулятора напруги. Завдяки економічному споживанню палива збільшується тривалість роботи електрогенератора без дозаправки, а собівартість кВт/год знижується до мінімального рівня. У цьому номінальна потужність становить до 13 кВт, а максимальна потужність дорівнює 15 кВт. Тому з таким генератором ви можете бути впевнені, що необхідна потужність у вас буде при будь-якому відключенні електроенергії.

Розміри представленої установки електрогенератора становлять 1280 х 750 мм х 880 мм, а вага – 305 кг. Стаціонарна конструкція генератора має на увазі фіксований монтаж обладнання на фундаменті або будь-якій іншій підставі. Це унеможливлює його постійного переміщення. За довгий термін служби (набагато вище, ніж у схожих за рівнем потужності моделей-конкурентів), низький рівень зношування провідних елементів та стабільне функціонування дизельного генератора Vitalpower VP-15000LDE (15 кВт 220/380 V) + AVR відповідає закритий корпус. Він повністю виключає потрапляння атмосферних опадів в установку, а також служить надійним захистом для робочих елементів. Особливо важливою перевагою дана характеристика агрегату стає в тому випадку, якщо ви збираєтесь встановлювати його на свіжому повітрі. Крім того, прилад відрізняється високим рівнем пожежної безпеки.

У поточних умовах слабко прогнозованих відключень світла в нашій країні та постійних обстрілів інфраструктури з боку країни-агресора дана модель електрогенератора є не просто затребуваною, але ще й рекомендованою для покупки як для виробничих підприємств, так і для домогосподарств різного типу. Справа в тому, що агрегат відмінно справляється з великими навантаженнями не тільки в короткочасній роботі, але і при високих постійних навантаженнях, що дуже спрощує життя в довгостроковій перспективі. Такий дизельний генератор дійсно зручний у побуті (для приватного будинку або квартири), стане незамінним помічником і в промисловості, незамінний у сільському господарстві, оскільки може працювати за будь-якої температури повітря та рівня вологості (часто використовується, наприклад, для освітлення теплиць). Крім того, представлений електрогенератор на дизельному паливі під час екстрених чи віялових відключень, а також за повної відсутності електропостачання без проблем забезпечить роботу об'єктів критичної інфраструктури, соціальних установ, а також Пунктів незламності. Так, наприклад, чотиритактний дизельний генератор Vitalpower VP-15000LDE (15 кВт 220/380 V) + AVR сьогодні застосовують для аварійного електропостачання:

  • шкіл, дитячих садків, центрів, що розвивають, центрів позашкільної роботи для дітей;
  • лікарень, госпіталів, польових санітарних пунктів та будь-яких інших медичних закладів;
  • фінансових установ;
  • магазинів та торгових центрів;
  • пунктів надання допомоги населенню.

Якщо вас зацікавив генератор – Vitalpower VP-15000LDE (15 кВт 220/380 V) + AVR – ви можете оформити його придбання на сторінках нашого інтернет-магазину. А відповіді на будь-які питання, що вас цікавлять, можна отримати за одним із зазначених номерів телефонів нашого інтернет-магазину.

Характеристики

Генератор
Номінальна потужність 13 кВт
Напруга 380 В
Максимальна потужність 15 кВт
Тип палива дизельне
Конструкція стаціонарна
Об'єм паливного бака 25 л
Захисний кожух Так
Датчик рівня олії Так
Лічильник мотогодин Так
Автоматичний регулятор напруги Так
Країна виробник Туреччина
Стан Нове
Вага 305 кг