Скотч малярний 25 м х 19 мм


Модель: 25 м х 19 мм
Наявність: Є в наявності
12.45грн з ПДВ: 12.45грн
Купити

Опис

Скотч малярний (крепп) білого кольору в рулоні шириною намотування 19 міліметрів.

Являє собою класичну малярну стрічку, виготовлену із слабокрепованого, просоченого паперу з одностороннім нанесенням клейового шару з натурального каучуку. Даний рослинний еластомер дуже міцно з'єднує малярну стрічку з основою, а після її видалення по завершенню лакофарбових або інших робіт ви не виявите абсолютно ніяких слідів на обробленій поверхні, причому, що немало важливо, тип поверхні значення не має.

Застосовується малярний скотч для захисту поверхонь під час проведення малярних, штукатурних робіт, тимчасової герметизації швів та тріщин, заклеювання вікон. Граничний верхній рівень температури використання цієї стрічки становить 80°С. Завдяки використанню натурального каучуку як основний компонент для клейового складу, дана модель паперового малярного скотчу дуже затребувана при проведенні різних ремонтних та будівельних робіт, та й у побуті теж буде вкрай корисна у багатьох ситуаціях.

Стрічка дуже проста у використанні, добре прилипає та видаляється без будь-яких зайвих зусиль. Може використовуватися як для ручного розмотування, так і для напівавтоматичної.

Є екологічно безпечним продуктом.

особливості:

  • довжина рулону – 25 метрів
  • ширина рулону – 1.9 сантиметра
  • щільність (товщина) – 140 мікронів
  • діаметр рулону – 10 сантиметрів
  • вага рулону – 45 грам
  • колір білий

Характеристики

Скотч-плівка
Довжина, м 25
Ширина, мм 19
Товщина, мкм 140
Колір Білий
Виробник Україна