Скотч-плівка «Обережно скло», 66 м х 48 мм (біла)


Модель: 66 м х 48 мм, «Обережно скло!» (белая)
Наявність: Є в наявності
66.24грн з ПДВ: 66.24грн
72шт. або більше с НДС:62.93грн
144шт. або більше с НДС:59.62грн
Купити

Опис

Клійка плівка скотч з одностороннім нанесенням клею. Плівка білого кольору та має напис "Обережно скло!" червоним кольором, який дуже добре видно навіть з великої відстані. Плівка продається у вигляді невеликих роликів по 66 погонних метрів. Товщина плівка – 40 мікронів.

Плівка цієї моделі є загороджувальною інформаційною скотч-плівкою білого кольору, на яку нанесено добре помітний напис "Обережно стекло!" червоний колір. Полотно плівки - поліпропілен низького тиску. Завдяки контрасту червоного та білого кольорів напис на плівці добре помітний за будь-якої ситуації, навіть за похмурої погоди та в туман, вночі та в сутінках, за умов обмеженого видимості у темних приміщеннях та на вулиці.

Скотч-плівка виготовляється з полімерних матеріалів, тому їй властиві довгий термін експлуатації та високий супротив можливим зовнішнім впливам. Власне, для її виготовлення було застосовано поліпропіленове полотно, на яке з одного боку нанесли термо- та вологостійкий акриловий клейовий розчин. Також плівка характеризується високою адгезією клейової прошарки, а тому може використовуватися за будь-яких погодних умов.

Сфера використання скотч-плівки "Обережно скло!" практично не обмежена якимись рамками. Її використовують для перевезення побутової та офісної техніки, віконних та дверних стекол, різноманітної апаратури, посуду та інших виробів зі скла або зі скляними елементами конструкції та внутрішніми елементами (наприклад, скляні шухляди). Також таку плівку застосовують у товаротранспортних операціях для інформування про вміст упакованого вантажу. З цією метою, наприклад, плівка використовується для проклейки картонних коробок різного розміру та типу, для склеювання полімерних плівок, пакетів, мішків і таке інше.

Якихось важливих особливостей використання у плівки немає. Вона склює фактично будь-що за будь-яких умов. Для зручності та швидкості склейки її можна застосовувати разом зі спеціальними розмотувачами для скотчу. Діаметр втулки скотчу дає змогу з цією метою використовувати фактично будь-які види розмотчиків.

Особливості:

  • інформаційна та пакувальна скотч-плівка за одностороннім нанесенням клею;
  • довжина намотування - 66 метрів;
  • ширина рулону – 48 міліметрів;
  • толщина (щільність) – 40 мікронів;
  • допустима температура – від -40 до +100 °C;
  • колір – літери насиченого червоного кольору на білому полотні;
  • підходить для застосування за умов підвищеної сухості або вологості приміщень;
  • матеріал основи (полотна) – поліпропілен;
  • клейовий склад – акриловий клей.

Характеристики

Скотч-плівка
Довжина, м 66
Ширина, мм 48
Товщина, мкм 40
Колір Білий
Виробник Україна