Стрічка декоративна 23 м х 25 мм, атласна


Модель: 23 м х 25 мм, атласная
Наявність: Є в наявності
45.20грн з ПДВ: 45.20грн
5шт. або більше с НДС:40.68грн
10шт. або більше с НДС:33.90грн
20шт. або більше с НДС:29.38грн
Купити

Опис

Атласна одностороння стрічка середньої ширини для декорування подарункового впакування різного типу. Ширина полотна – 2.5 сантиметри. Кольори та відтінки в асортименті. Підходить для багаторазового використання. Різні відтінки стрічка набуває в результаті повнокольорового друку сублімацією. Дуже глибокий насичений колір, який довго не вигоряє під впливом ультрафіолету. Виріб довго зберігає свій презентабельний зовнішній вигляд. Стрічка випускається у невеликих бобінах по 23 метри намотування.

Декоративна стрічка для пакування подарунків даної моделі є одноколірною стрічкою середньої ширини, яка виготовлена атласним переплетенням з віскозного шовку. У упаковці такі стрічки використовуються дуже універсально і можуть прикрасити практично будь-які вироби з подарунком всередині. Крім цього, атласні стрічки 25 мм застосовуються для прикраси, обробки одягу, вишивання стрічками, плетіння стрічками і т.д. Атласна стрічка 25 мм – це незамінний матеріал для рукоділля та скрапбукінгу, її використовують для створення величезної кількості різноманітних hand-made виробів. Вона широко застосовується у флористиці, прикрашаючи букети та бутоньєрки, у скрапбукінгу, декоруючи подарункові коробки та скриньки, у домашньому текстилі, у різних ручних виробах, для прикраси одягу та взуття.

Як ви самі можете помітити, експлуатаційні можливості стрічок атласних 25 мм дуже різноманітні. І саме тому, а також завдяки низькій вартості, на даний момент однотонні декоративні стрічки такого типу є найпопулярнішим видом подарункових стрічок. Їх можна застосовувати в подарунковій упаковці практично при брухті наводі і на будь-яке свято. Вони чудово виглядають у поєднанні з подарунковими коробками абсолютно будь-якого кольору, форми та розміру. Експлуатація стрічок практично не залежить від умов використання – декоративні стрічки даної моделі зовсім не бояться умов підвищеної вологості, тривалого впливу ультрафіолетових променів, бруду, пилу та вогкості. Такі стрічки – це справді універсальний «помічник» для ефектного та надійного пакування подарунків, подарункових товарів, а також відмінний рекламний інструмент для створення унікальної товарної пропозиції.

За своєю ж суттю, такі стрічки є невеликими клаптями щільної шовкової тканини атласного переплетення з гладкою блискучою лицьовою поверхнею. У процесі створення при атласному переплетенні качок виходить на лицьову поверхню через п'ять і більше ниток основи. Цим досягається особлива гладкість тканини. Саме дана модель атласних стрічок відноситься до гладких тканин, але також ви можете замовити у нас шовкові атласні стрічки такої ширини з візерункової атласної тканини. Атласна стрічка даної моделі – це класичний приклад декоративно-оздоблювальних стрічкоткацьких виробів (за торговою класифікацією), для посилення естетичних властивостей та підвищення терміну експлуатації яких замість натуральної сировини у виробництві застосовують синтетичні нитки та пряжу. Перед плетінням віскозу фарбують у масі, оскільки при обробці готових ниток практично неможливо уникнути різновідтінності. У виробництві атласних ниток, у свою чергу, використовують віскозу щільністю 8 Текс із крученою структурою. За рахунок цього подарункова стрічка даної моделі має приємний насичений колір. А якщо вам потрібен яскравіший відтінок, то віскозні нитки ми можемо замінити ацетатними і надати, таким чином, виробу посилений блиск.

Відмітні особливості:

  • естетичність та краса – обумовлена дзеркальним блиском, насиченим відтінком у будь-якому кольорі, красивою декоративною текстурою;
  • висока міцність на розрив у поздовжньому та поперечному напрямках – досягається за рахунок застосування якісної сировини та щільної структури;
  • стійкість до негативних проявів середовища – стрічка не вигоряє, зберігаючи первісну яскравість після багаторазового прання та прасування;
  • низька ціна на атласні стрічки 25 мм – синтетичні атласні стрічки даної моделі коштують дешевше, ніж натуральні аналоги.
  • Чудовий зовнішній вигляд – стрічки поставляються у додатковій плівковій упаковці, яка добре захищає стрічки від проникнення вологи, бруду та пилу під час транспортування та зберігання.

Характеристики

Декоративний елемент
Довжина, м 23
Ширина, см 2.5
Матеріал Шовк
Колір Кремовий, Синій, Жовтий, Рожевий, Червоний, Блакитний, Малиновий, Помаранчевий, Бузковий, Зелений, Чорний
Виробник Україна