Наповнювач для коробок 1 кг.


Модель: древесная стружка 1 кг/пакет
Наявність: Є в наявності
168.00грн з ПДВ: 168.00грн
5шт. або більше с НДС:144.00грн
20шт. або більше с НДС:120.00грн
Купити

Опис

Продаж гуртового наповнювача для подарункових коробок. Фасування – пакунки по 1 кг. Відтінок наповнювача – колір натуральної деревної целюлози: від світло-коричневого до темно-коричневого. Матеріал - хвойні деревні волокна (сосна, ялина).

Наповнювач для подарункових картонних коробок даного типу є тонкою деревною вовною натурального походження і природного деревного кольору. Фасування наповнювача здійснюється у брикетах по 1 кг. Сама по собі стружка досить тонка – це скручені смужки довжиною 1,5 – 3 см. Ширина смужки – до 1 см. Через форму стружки та її розміри наповнювач також часто називається «деревна шерсть». Продаж наповнювача даної моделі здійснюється тільки оптом у фасуванні по 1 кг. Також можливе замовлення наповнювача даного типу оптом від 1 кілограма у вигляді деревної вовни більшої ширини. Такий наповнювач має ширину смужки до 3 див.

Основними сферами застосування такого наповнювача є подарункове упакування, а також транспортна тара. І якщо в першому випадку дерев'яний наповнювач цінується за дуже презентабельний зовнішній вигляд, який вигідно доповнює практичний предмет у подарунковій коробці. То для перевезень він використовується, в першу чергу, як чудовий матеріал, що амортизує. Власне, немає єдиної думки у перевізників, що краще використовувати: повітряно-бульбашкову плівку або деревний наповнювач. В принципі, вони відмінно один одного заміняють, але наповнювач з деревної стружки - це все-таки продукт натурального походження, і для багатьох це вирішальний фактор. Наповнювач такого типу є майже ідеальним наповнювачем для транспортної та подарункової тари будь-якого типу. Наприклад, при використанні картонних коробок у поєднанні з деревним наповнювачем ви отримуєте чудовий амортизатор, який не залишає слідів або запаху при контакті з продукцією. Він може деформуватися і повертатися в колишню форму безліч разів, створюючи таким чином свого роду пружину, яка нівелює негативні ефекти та наслідки від падінь і ударів, можливих у процесі перевезення майже будь-яким транспортом. Використовуючи натуральний наповнювач із деревної стружки, можна не переживати за збереження виробів зі скла, акустичної техніки та запчастин, сувенірів та посуду. І це лише деякі предмети з довгого списку тендітних речей, які вимагають підвищеної уваги до якості та надійності упаковки.

Купити оптом деревний наповнювач для коробок такого типу буде відмінним рішенням, якщо вам потрібно упаковати і довезти в цілості в картонних коробках дуже тендітні предмети. Наприклад, хвойний наповнювач даної моделі може використовуватися як наповнювач для посуду, наповнювач для фарфорових статуеток, наповнювач для подарунків, наповнювач для сувенірів, наповнювач для скляних товарів. Крім того, деревні наповнювачі для коробок такого типу використовуються при перевезенні різної готової продукції. Як і у випадку з паперовим наповнювачем, наповнювач для транспортної тари відіграє роль додаткового амортизатора і ще один шар захисту упакованих виробів. Він допоможе зафіксувати предмет усередині картонної коробки будь-якого розміру, типу та конструкції. Також серед переваг використання натурального деревного наповнювача такого типу слід зазначити наступні: мала власна вага, досить низька ціна на деревний наповнювач оптом, здатність наповнювача до деформації для ефективного заповнення простору, простота у використанні, зберіганні та перевезенні, зручний для приватних посилок і як робочий матеріалу для інтернет-магазинів та інших торгових точок, амортизує коливання і пом'якшує удари, зберігаючи цілісність предмета, що транспортується, не завдає шкоди навколишньому середовищу і може застосовуватися для повторного пакування подарунків як наповнювач.

особливості:

  • вага – 1 кілограм;
  • колір – бурий;
  • виготовлений із натуральної сировини;
  • в асортименті безліч варіантів ширини стружки;
  • висока екологічність;
  • підвищений рівень вологостійкості;
  • естетичний зовнішній вигляд;
  • колір натуральної деревини;
  • не залишає слідів та запаху;
  • висока міцність та стійкість до проколу та розриву;
  • чудові амортизуючі властивості;
  • термін зберігання не обмежений, може зберігатись практично в будь-яких умовах.

Характеристики

Наповнювач
Вага, г 1000
Колір Бурий
Виробник Україна