Крафт-пакет 250 х 320 мм (M), стандарт


Модель: 250 х 320 мм (M), стандарт
Наявність: Є в наявності
28.25грн з ПДВ: 28.25грн
Купити

Опис

Подарунковий пакет стандартної форми з декоративними ручками із джутового шпагату. Пакет із зовнішнього боку прикрашений різними принтами як класичної, так і святкової тематики. Матеріал виготовлення – крафт-папір (картон) щільністю 350 гр/м2 із двостороннім крейдованим покриттям. Крім цього, з зовнішнього боку пакет покритий ще й шаром, що ламінує, який перешкоджає намокання пакета. Пакети продаються в різних варіаціях друку як одноколірної, так і багатобарвної (малюнок може бути різний).

Крафтові пакети даної моделі є класичний варіант красивих пакетів для упаковки подарунків і шопінгу. Вони випускаються з невеликими петлевими ручками та розраховані на невелику та середню вагу упакованих предметів. Це насамперед декоративна упаковка, основне завдання якої прикрасити момент вручення подарунка, зробити процес шопінгу більш стильним та модним, а також привнести у процес вручення презенту співробітнику чи знайомому нотки елегантності та стилю. Купити подарунковий пакет даної моделі для привітання ділових людей – це практично повна гарантія того, що вказана вами увага буде оцінена належним чином. Ну, а якщо ви хочете зробити сюрприз близькій людині – подарунок у яскравому пакеті допоможе подарувати максимум позитивних емоцій. Подарунковий пакет класичної форми – це зручно та надійно. Міцні петлеві ручки дозволяють комфортно нести подарунок та не боятися зіпсувати його зовнішній вигляд. Такий пакет не тільки приховає вміст від сторонніх очей, але й забезпечить збереження подарунка. Крім того, важливим фактором є наявність крейдованого та ламінованого покриття, а також подвійного посиленого дна. Завдяки цьому упаковка подарунків або шопінг за допомогою використання таких пакетів стає ще дуже надійною. Особливість крафт-пакетів для упаковки подарунків даної моделі полягають у їхній унікальній якості, адже вся продукція виробляється на кращому обладнанні. Так, пакети для упаковки подарунків в оригінальному дизайнерському оформленні ще й є цілком надійною тару для перенесення або зберігання чогось. Хоча, безумовно, їхнє основне завдання – це бути красивим, ефектним та доречним до торжества упаковкою для подарунків або шопінгу.

Крім того, крафт-пакети з малюнком цього типу випускаються з ефектними ручками у вигляді шнурка, які доповнюють необхідним креативом відмінні за якістю пакети. По суті, при першому погляді на подарункові пакети цієї моделі навіть важко сказати, що вони виготовляються фабрично, а не вручну. А це, у свою чергу, додає їм статусності та ефектності. Вони позитивно впливають на сприйняття, значущість подарунка, а також відкривають нові можливості створення гармонійних дизайнерських композицій. Паперові презентаційні пакети для упаковки та транспортування покупок перетворюють шопінг на розкішне, модне задоволення. Гарні пакети для шопінгу з крейдованого картону такого типу відмінно підійдуть для покупки та упаковки практично будь-яких товарів. Однак особливо добре вони себе показують як упакування для одягу, речей, взуття. А з огляду на те, що пакети з ручками розміру М випускаються з різними тематичними принтами, ми пропонуємо широку лінійку подарункових пакетів для будь-якого випадку. Представлена продукція виконана в різних стилях та підходить для пакування дорогого одягу, аксесуарів, косметики, продуктів харчування, елітного алкоголю та ін. товарів. Вона ефектно представляє будь-який предмет, приносячи приємні емоції від позитивного досвіду покупок.

*Увага! Малюнок для пакета вибирається випадково!

Призначення:

  • упаковка особистих подарунків та презентів іншого типу на дні народження;
  • упаковка особистих подарунків та презентів іншого типу на весілля;
  • упаковка особистих подарунків та презентів іншого типу на Новий рік;
  • упаковка особистих подарунків та презентів іншого типу на Різдво;
  • упаковка особистих подарунків та презентів іншого типу на 8 березня;
  • упаковка особистих подарунків та презентів іншого типу до дня батька;
  • упаковка особистих подарунків та презентів іншого типу до народження малюка;
  • упаковка особистих подарунків та презентів іншого типу на подарунок школяру;
  • упаковка особистих подарунків та презентів іншого типу на презент як подяку;
  • упаковка особистих подарунків та презентів іншого типу для сюрпризу коханій людині;
  • упаковка особистих подарунків та презентів іншого типу на корпоративні події та свята, ін.

Характеристики

Пакет
Довжина, мм 250
Ширина, мм 110
Висота, мм 320
Щільність, г/м2 350
Колір В асортименті
Виробник Китай