Рафія натуральна 50 г, синя


Модель: 50 г, синяя
Наявність: В наявності
33.75грн з ПДВ: 33.75грн
Купити

Опис

Натуральна рафія синього кольору у зручній фасуванні по 50 грамів. Рафія - чудовий наповнювач натурального походження для подарункових картонних коробок. Може використовуватися для заповнення порожнеч у коробках і контактувати з будь-якими предметами, не залишаючи слідів або запаху. Пофарбована в насичений блакитний колір.

Натуральна рафія даної моделі є целюлозним волокном, виготовленим з листя однойменного пальмового дерева. Завдяки своїй структурі рафія чудово заповнює вільний простір у картонних коробках з подарунком і при цьому чудово виглядає у комбінації з подарунками та сувенірами практично будь-якого виду та типу. До речі, форма і конструкція подарунка можуть бути будь-якими – рафія добре «обтікає» предмети абсолютно будь-якої форми. Завдяки своїй універсальності натуральну рафію використовують дуже часто у випадках, коли потрібно запакувати для подарунка якісь харчові товари. Рафія - волокно натурального походження і може контактувати з будь-якими товарами або предметами.

Сфера використання натуральної рафії цієї моделі найчастіше обмежується подарунковою упаковкою. Найчастіше натуральна рафія використовується як наповнювач для коробок. Однак у процесі створення подарункового впакування загалом вона може використовуватися дуже по-різному: нею можна однаково ефективно і порожнечі в подарункових коробках заповнювати, і зав'язувати у вигляді стрічки або бантика. Крім подарункової упаковки, натуральна рафія даної моделі особливо цінується флористами і дизайнерами найрізноманітніших специфікацій. Рафія використовується у цій сфері для оформлення букетів, упаковки подарунків та іншого. Незважаючи на те, що волокна та їх структура дуже м'які та гнучкі, вони дуже міцні, що є ще одним плюсом. Крім того, любителі та флористи рафію використовують, коли потрібна стрічка і є вони різних кольорів та розмірів. Або, наприклад, якщо вам потрібно прикрасити упаковку для подарунка, тоді ми беремо рафій, яку використовуємо як стрічку. А за бажання упаковку цілком можна прикрасити різнокольоровими або однотонними стрічками. Дуже модно зараз переплітати рафієвою стрічкою часник чи цибулю, створюють вінки, гірлянди. Дуже часто рафію можна побачити в садах, які використовуються як декор. Рафії використовують ще як масажні мочалки. Обумовлюється це тим, що піддаючи матеріал високим температурам, він стає м'яким і приємним до тіла. Загалом, рафія – це відмінний варіант, коли вам потрібно оформити подарунок у картонній коробці, створити затишок у будинку, додати фарб та ефектності букету квітів тощо. Натуральна рафія справляється із завданнями прикрасити щось і в чомусь на відмінно.

особливості:

  • вага – 50 грам;
  • колір синій;
  • виготовлена із натуральної сировини;
  • високий рівень вологостійкості;
  • естетичний зовнішній вигляд;
  • підвищена поглинання будь-яких рідин (завдяки цьому, наприклад, швидко висихає клей);
  • хороша міцність на розрив у поздовжньому та поперечному перерізі;
  • висока кольоровість відтінку;
  • не залишає слідів та запаху;
  • повністю натуральна сировина;
  • висока екологічність;
  • біорозкладність.
  • термін зберігання не обмежений, може зберігатися практично в будь-яких умовах без втрати своїх природних властивостей та кольору.

Характеристики

Наповнювач
Вага, г 50
Колір Синій
Виробник Україна