Дизайнерський крафт-папір 700 х 1000 мм, 55 гр/м2, в асортименті


Модель: 1050 х 700 мм, 55 гр/м2, в ассортименте
Наявність: Є в наявності
10.80грн з ПДВ: 10.80грн
200шт. або більше с НДС:10.20грн
400шт. або більше с НДС:9.60грн
Купити

Опис

Аркуш дизайнерського крафт-паперу щільністю 55 гр/м2. Приємний на дотик із красивою фактурою. З зовнішнього боку має гарну гладкість, а з внутрішньої відчувається невелика шорсткість, що дуже зручно для пакування. Особливо зручно використовувати такі листи для пакування в медичних рукавичках.

Дизайнерський папір крафт даної моделі є порізаним на листи целюлозним крафт-папіром середньої щільності. Вона виготовляється на 100% з натуральної первинної сировини без будь-яких пластикових добавок або макулатури. На відміну від синтетичних пакувальних матеріалів, дизайнерський крафт папір – це «дихаючий» пакувальний матеріал, що дозволяє упаковувати в неї цілий спектр товарів та предметів. Крім того, вона може застосовуватися скрізь, де до пакувального паперу пред'являються вимоги підвищеної міцності, пористості, жорсткості. Папір має красивий рівномірний колір, непогано стійкий до промокання, просвічується, тримає форму, щільний і надійний, екологічно чистий. Квіткові букети та композиції, де використовують такий кольоровий крафт папір, виглядають оригінально та неповторно. Також із кольорового крафту паперу даної моделі можна робити шпагат, ручки для пакетів, використовувати для скрапбукінгу та створення хендмейд виробів.


При оформленні замовлення, вказуйте в коментарях або при спілкуванні з нашим менеджером номер фото крафт-паперу, який ви хочете замовити.

Характеристики

Лист
Довжина, мм 700
Ширина, мм 1000
Щільність г/м2 55
Колір В асортименті
Виробник Україна