Устаткування для виробництва гофротари

Купимо оптом та в роздріб обладнання для виробництва гофротари та гофроупаковки.



Обладнання для виробництва картонної упаковки: види та типи пресів для висікання гофротари (частина 5)



Плоская высечка гофротары любых размеров с печатью и без недорого Харьков Киев Украина Ручні, напівавтоматичні та автоматичні плоскі висічні преси – це досить різношерста категорія висікального обладнання для виробництва гофротари. І верстати такого типу дійсно можуть дуже відрізнятися один від одного, хоч і працюють за схожим принципом. Щоб розібратися у всьому різноманітті обладнання такого типу, що пропонується на ринку України - читайте цю статтю.

Купимо оптом та в роздріб новий степлер для зшивки гофрокартону, чотириклапанних гофроящиків та лотків



Компанія «Експрес Упаковка» купить недорого оптом чи в роздріб новий степлер для виробництва гофрокартону. Якщо ви хочете продати за вигідною ціною яке-небудь обладнання для картону гофрованого недорого оптом чи в роздріб, то наша пропозиція саме для вас.

Обладнання для виробництва картонної упаковки: види та типи пресів для висікання гофротари (частина 1)



Плоская высечка гофротары любых размеров с печатью и без недорого Харьков Киев Украина Висічні та вирубні преси для гофрокартону дозволяють перетворити звичайний лист гофрованого картону на будь-яку тару або упаковку, часом навіть незвичайної конструкції. Як відбувається створення гофротари і гофроупаковки на висічних і вирубних пресах - читайте у цій статті.

Обладнання для виробництва картонної упаковки: види та типи пресів для висікання гофротари (частина 2)



Плоская высечка гофротары любых размеров с печатью и без недорого Харьков Киев Украина Висічні, або вирубні, преси є основним видом обладнання для споживчої, транспортної та спеціалізованої тари та упаковки з гофрованого картону. Про те, які вони бувають і коли використовуються – читайте у цій статті.

Обладнання для виробництва картонної упаковки: види та типи пресів для висікання гофротари (частина 3)



Плоская высечка гофротары любых размеров с печатью и без недорого Харьков Киев Украина Різновидів пресів для плоскої висікання гофротари та гофроупаковки по істині безліч. І використовуються вони в абсолютно різних ситуаціях. Як розібратися в цій різноманітності доступного обладнання для виробництва тари та упаковки з гофрованого картону - читайте в цій статті.

Обладнання для виробництва картонної упаковки: види та типи пресів для висікання гофротари (частина 6)



Плоская высечка гофротары любых размеров с печатью и без недорого Харьков Киев Украина Плоскі висічні преси можуть бути зовсім різними, мати безліч подібних елементів, але їх застосування все одно в першу чергу залежить від типу продукції, що випускається. Про те, який висічний прес для чого використовується, а для чого абсолютно точно не годиться – читайте у цій статті.

Купимо штанц-форми для плоскої висікання виробів з гофрокартону



Купим недорого штанц-формы для плоской высечки изделий из гофрокартона Компанія-виробник картонної тари та упаковки купить недорого штанцеві форми та вирубні штампи для плоскої висікання картонних коробок. Також розглянемо пропозиції щодо купівлі комплектів штанц-форм та штанцевих форм для виробництва картонної тари та упаковки б/в у відмінному стані.

Обладнання для виробництва картонної упаковки: види та типи пресів для висікання гофротари (частина 4)



Плоская высечка гофротары любых размеров с печатью и без недорого Харьков Киев Украина Детальний розбір та опис всіх, що використовуються у виробництві гофротари та гофроупаковки і не тільки, висічних пресів та висічних систем. Подробиці, характеристики та основні можливості використання.

Виробляємо будь-які види робіт з ремонту та реставрації обладнання для виробництва гофротари та гофроупаковки.



Ремонт и обслуживание оборудования для производства гофротары и упаковки Компанія «Експрес Упаковка» надає спеціалістів із виконання ремонтних та відновлювальних робіт будь-яких типів обладнання для виробництва упаковки. Наші майстри зможуть відремонтувати, відновити, укомплектувати відсутніми деталями будь-які типи вітчизняних та імпортних верстатів для виробництва гофротари та гофроупаковки.

Б/в валковий прес для плоскої висічки гофрокартону



Купим недорого валковый пресс б/у для гофрокартона Компанія «Експрес Упаковка» купить за прийнятною ціною валковий прес для плоскої висікання гофрованого картону в хорошому стані. Цікавлять як напівавтоматичні рольові преси, так і на ремінній передачі, а також деякі інші конфігурації. Крім того, купуємо валкові та рольові преси в неробочому стані або окремі частини від них.

Показано з 1 по 10 з 36 (всього 4 сторінок)

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн