Нове обладнання NEW

Купимо оптом та в роздріб нове обладнання NEW для виробництва гофротари та гофроупаковки



Купимо оптом та в роздріб новий степлер для зшивки гофрокартону, чотириклапанних гофроящиків та лотків



Компанія «Експрес Упаковка» купить недорого оптом чи в роздріб новий степлер для виробництва гофрокартону. Якщо ви хочете продати за вигідною ціною яке-небудь обладнання для картону гофрованого недорого оптом чи в роздріб, то наша пропозиція саме для вас.

Купимо штанц-форми для плоскої висікання виробів з гофрокартону



Купим недорого штанц-формы для плоской высечки изделий из гофрокартона Компанія-виробник картонної тари та упаковки купить недорого штанцеві форми та вирубні штампи для плоскої висікання картонних коробок. Також розглянемо пропозиції щодо купівлі комплектів штанц-форм та штанцевих форм для виробництва картонної тари та упаковки б/в у відмінному стані.

Виробляємо будь-які види робіт з ремонту та реставрації обладнання для виробництва гофротари та гофроупаковки.



Ремонт и обслуживание оборудования для производства гофротары и упаковки Компанія «Експрес Упаковка» надає спеціалістів із виконання ремонтних та відновлювальних робіт будь-яких типів обладнання для виробництва упаковки. Наші майстри зможуть відремонтувати, відновити, укомплектувати відсутніми деталями будь-які типи вітчизняних та імпортних верстатів для виробництва гофротари та гофроупаковки.

Купимо новий рилювально-різальний (бігувально-ріжучий) верстат для гофрокартону NEW



Купим недорого новый рилевочно-резательный станок для гофрокартона Компанія «Експрес Упаковка» придбає недорого нове обладнання для виробництва гофрокартону. Якщо ви хочете продати за вигідною ціною якесь автономне або вбудоване в гофролінію обладнання для гофрованого картону за взаємовигідною ціною, то наша пропозиція саме для вас. Купимо як автономно працюючі верстати, так і різальні секції гофролінії:

  • «in-line» - верстати, що вбудовуються в лінію з виробництва гофрокартону;
  • «out-line» - бігувально-ріжучі агрегати, що автономно працюють.

  • Купимо оптом та в роздріб новий ексцентриковий слоттер



    Компанія «Експрес Упаковка» купить недорого оптом чи в роздріб новий ексцентриковий слоттер для висікання клапанів ящиків із гофрованого картону. Якщо ви хочете продати за вигідною ціною яке-небудь обладнання для виробництва упаковки з картону гофрованого недорого оптом чи в роздріб, то наша пропозиція саме для вас.

    Купимо оптом та в роздріб нову машину флексографічного друку.



    Компанія «Експрес Упаковка» купить недорого оптом чи вроздріб нову машину флексографічного друку на гофрованому картоні. Якщо ви хочете продати за вигідною ціною якесь нове обладнання для виробництва упаковки з картону гофрованого недорого оптом чи в роздріб, то наша пропозиція саме для вас.

    Купимо оптом і в роздріб нову флексодрукарську машину з просекально-рилювальною секцією.



    Компанія «Експрес Упаковка» купить недорого оптом чи в роздріб нову флексодрукарську машину з просікально-рилювальною секцією для виробництва гофрокартону. Якщо ви хочете продати за вигідною ціною якесь NEW обладнання для картону гофрованого недорого оптом чи в роздріб, то наша пропозиція саме для вас.

    Купуємо оптом і в роздріб новий прес-рольовий вирубний для гофрокартону.



    Компанія «Експрес Упаковка» купить недорого оптом чи в роздріб новий рольовий вирубний прес для виробництва гофрокартону. Якщо ви хочете продати за вигідною ціною якесь нове обладнання для картону гофрованого недорого оптом чи в роздріб, то наша пропозиція саме для вас.

    Купимо оптом і в роздріб новий верстат для ротаційної висікання гофротари (автомат)



    Компанія «Експрес Упаковка» купить недорого оптом чи в роздріб новий верстат для ротаційної висікання гофрокартону. Якщо ви хочете продати за вигідною ціною якесь нове обладнання для картону гофрованого недорого оптом чи в роздріб, то наша пропозиція саме для вас.

    Купимо оптом та в роздріб новий валковий прес для плоскої висікання гофрокартону NEW



    Компанія «Експрес Упаковка» купить недорого оптом чи в роздріб новий валковий прес для плоскої висікання гофрованого картону для виробництва гофроящків у хорошому чи відмінному стані. Якщо ви хочете продати за вигідною ціною будь-яке обладнання для картону гофрованого недорого оптом чи в роздріб, то наша пропозиція саме для вас.

    Показано з 1 по 10 з 16 (всього 2 сторінок)

    Хіт продажу

    Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

    Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

    Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


    Оптові ціни:

    23.95грн з ПДВ: 23.95грн

    Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

    Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

    Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


    Оптові ціни:

    7.13грн з ПДВ: 7.13грн

    Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

    Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

    Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


    Оптові ціни:

    12.50грн з ПДВ: 12.50грн