Купимо оптом та в роздріб нову зшивну машину для зшивки гофрокартону, гофрокоробів та гофроящиків.

Купим недорого новый полуавтоматический станок для сшивки ящиков изгофрокартона Компанія «Експрес Упаковка» купить недорого оптом чи в роздріб нове обладнання для виробництва гофрокартону NEW. Якщо ви хочете продати за вигідною ціною якесь нове обладнання для картону гофрованого недорого оптом чи в роздріб, то наша пропозиція саме для вас.

Протягом цього місяця компанія «Експрес Упаковка» розгляне будь-які вигідні пропозиції щодо купівлі нової автоматичної або напівавтоматичної зшивної машини для зшивки коробок з гофрованого картону двошарового, тришарового, п'ятишарового та семишарового. Якщо ви готові продати верстат для зшивки картонних коробок NEW у Харкові, Києві, Дніпропетровську, Одесі, Львові, Миколаєві та інших містах України, то ми готові його купити недорого за взаємовигідною ціною з доставкою або самовивозом.

Для того, щоб зв'язатися з нами та обговорити деталі купівлі нової зшивної машини напівавтомат або автомат для виробництва гофрокартону, зателефонуйте по одному з наступних телефонів:

+38 (063) 100 9000

+38 (067) 190 9000

+38 (057) 780 9000

Або ж ви можете надіслати вашу пропозицію про купівлю верстата для виробництва гофрокартону, а саме – машини для зшивки гофроящиків NEW у Харкові, Києві, Одесі, Миколаєві, Полтаві, Сумах або в будь-якому іншому місті України, на наш e- mail:

mail@pack.ua

Вашу пропозицію ми розглянемо в найкоротший термін і обов'язково передзвонимо та повідомимо про наше рішення.


Що є верстат-напівавтомат для зшивки виробів з картону, який ми готові купити?

Напівавтоматична машина для зшивки пакувальних виробів з гофрованого картону тришарового, двошарового, п'ятишарового та семишарового металевими скобами або дротом, яку компанія «Експрес Упаковка» готова купити оптом або в роздріб за недорогою ціною в хорошому або відмінному стані, повинна бути агрегатом, за допомогою якого широкий спектр упаковки різних типів товарів – як широкого споживання, і вузькоспрямованих, специфічних.

Зшивна машина NEW, яку компанія «Експрес Упаковка» купить недорого оптом та в роздріб у Харкові, Києві, Дніпропетровську чи будь-якому іншому місті України, повинна бути призначена для зшивки заготовок та готових ящиків з гофрованого картону двошарового, тришарового гофрокартону, п'ятишарового листа картону і семишарового гофроліста без втрати якості структури та псування зовнішнього вигляду виробу, що обробляється. Так, ми купимо оптом і в роздріб недорого новий зшивний верстат, який не залишає тріщин або розривів біля місця зшивки – причому як скобою, так і дротом. При цьому зшивний верстат NEW повинен бути розрахований під різні типи та розміри скоб – щоб ефективно виконувати технологічні операції з зшивання п'ятишарового та семишарового гофрованого картону підвищеної щільності.

Для якісної зшивки в верстаті для склепування клапанів гофрокоробів повинен бути передбачений пристрій попереднього притиску – щоб товщина картону в місці зшивки була не більше 20 міліметрів.

Також важливим фактором є наявність у вузлі подачі чотирьох регульованих та знімних упорів-насадок у вигляді куточків або прямих деталей для додаткової фіксації заготовки, що обробляється. Висота таких упорів повинна бути не меншою за висоту двох листів семишарового гофрованого картону.

Транспортування заготівлі безпосередньо в зшивний механізм повинно проводитись за допомогою транспортних ременів або роликів.


Технічні особливості напівавтоматичної або автоматичної машини для зшивки ящиків із гофрокартону

Зшивна машина NEW для склеювання ящиків з картону в хорошому або у відмінному стані, яку ми готові купити оптом та в роздріб за недорогою ціною у Харкові, у Києві чи в будь-якому іншому місті України самовивозом чи з доставкою, повинна мати невеликий обов'язковий набір параметрів, наявність яких має для нас важливе значення:

  • дозволяє скріплювати заготовки з однієї частини
  • максимальний формат заготівлі 2500 х 3900 мм
  • можливість ефективної роботи з лише одним оператором
  • обробка заготовок будь-якого типу картону - від двошарового до семишарового.
  • продуктивність становить не менше 800 аркушів на годину
  • можливість безперервної подачі заготовок у процесі роботи верстата та безпосередньо зшивання
  • точне розташування та механізм (датчик) контролю відповідності заданому розміру першої та останньої скоби
  • ручне та автоматичне регулювання вузлів агрегату в процесі роботи, а також швидке переналагодження на інший типорозмір, що займає не більше 5 хвилин


Технічні характеристики верстата для зшивки виробів з гофрованого картону

(Необов'язково, можливі варіанти)


Назва параметра
Одиниці виміру
Показник
Кількість зшивних головок
шт
1-2
Продуктивність
шт/год
від 250
споживана потужність
кВт
від 0,37 до 2
Габарити
мм

довжина - 950 - 2300

ширина – 600 – 1200

висота – 1400 – 1750


Маса
кг
200 – 1000

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн