Купимо оптом та в роздріб новий степлер для зшивки гофрокартону, чотириклапанних гофроящиків та лотків

Купим недорого новый степлер для сшивки ящиков из гофрокартона Компанія «Експрес Упаковка» купить недорого оптом чи в роздріб нове обладнання для виробництва гофрокартону. Якщо ви хочете продати за вигідною ціною яке-небудь обладнання для картону гофрованого недорого оптом чи в роздріб, то наша пропозиція саме для вас.

Протягом цього місяця компанія «Експрес Упаковка» розгляне будь-які вигідні пропозиції щодо купівлі нового степлера, або скобозшивача, для зшивання чотириклапанних коробок та лотків різного розміру з гофрованого картону двошарового, тришарового, п'ятишарового та семишарового. Якщо ви готові продати верстат для зшивки картонних коробок NEW у Харкові, Києві, Дніпропетровську, Одесі, Львові, Миколаєві та інших містах України, то ми готові його купити недорого за взаємовигідною ціною з доставкою або самовивозом.

Для того щоб зв'язатися з нами та обговорити деталі покупки степлера для виробництва гофрокартону, зателефонуйте за одним із наступних телефонів:

+38 (063) 100 9000

+38 (067) 190 9000

+38 (057) 780 9000

Або ж ви можете надіслати вашу пропозицію про купівлю верстата для виробництва гофрокартону, а саме – степлера для зшивки гофроящиків NEW у Харкові, Києві, Одесі, Миколаєві, Полтаві, Сумах або в будь-якому іншому місті України, на наш e- mail:

mail@pack.ua

Вашу пропозицію ми розглянемо в найкоротший термін і обов'язково передзвонимо та повідомимо про наше рішення.


Що є степлер-скобозшивач для зшивки виробів з картону, який ми готові купити?

NEW степлер для зшивки та склепування клапанів пакувальних виробів з гофрованого картону тришарового, двошарового, п'ятишарового та семишарового металевими скобами або дротом, який компанія «Експрес Упаковка» готова купити оптом або в роздріб за недорогою ціною в хорошому або відмінному стані, повинен бути пристроєм допомогою якого виробляється широкий спектр картонної продукції різних типів товарів – як широкого споживання, і вузькоспрямованих, специфічних.

Як відомо, степлери, або скобозшивачі, для промислового виготовлення картонного пакування виробництво України та імпортні агрегати з країн Європи можуть бути механічними та пневматичними, а також розділятися за способом зшивки на ручні та стаціонарні. Компанія «Експрес Упаковка» зацікавлена у купівлі нових степлерів у Харкові, Києві чи будь-якому іншому місті України у хорошому чи відмінному стоянні незалежно від їх специфікації. Якщо у вас є на продаж степлер NEW якогось виду, то ми готові обговорити можливість його покупки.

Особливий інтерес для нас представляють нові степлери, які ми купимо недорого в Харкові, Києві та інших містах України, що підходять під виробництво невеликих обсягів гофротари різного розміру, які не потребують тривалого переналаштування і можуть зшивати коробки з гофрокартону двошарового, тришарового, п'ятишарового та семишарового. нестандартні розміри.


Купимо степлери для зшивання боковин, клапанів та дна гофроящика

Оскільки компанію «Експрес Упаковка» цікавить великий спектр нового обладнання для виробництва гофрованого картону, то й у випадку з новим степлером, який ми готові купити недорого потім або в роздріб, нас цікавить як вузьконаправлені моделі, пристосовані лише під зшивку боковин гофрованого ящика або днища коробок. , і універсальні моделі, здатні виконувати обидві технологічні операції.


Відмінні риси степлера для зшивки виробів з гофрованого картону, який ми хочемо купити

Степлер для зшивання та склепування картонної тари – це, як відомо, обладнання, яке використовується на багатьох виробництвах гофрованої упаковки в Україні. Даний тип обладнання служить альтернативою фальцевально-склейувальних верстатів і, загалом, нічим не поступається їм. Це, що називається, на розсуд власника виробництва - використовувати фальцевально-склеювальну технологію створення картонної упаковки, або ж віддати перевагу зшиванню гофроящика скобами за допомогою степлера або зшивної машини. Зшивання при цьому може виконуватися за допомогою металевої скоби різного розміру і міцності або за допомогою металевого дроту. Основними ж перевагами степлера перед фальцювально-склеювальним верстатом є відносно невелика маса, габарити, простота в налаштуванні та обслуговуванні.


Технічні характеристики верстата для зшивки виробів із гофрованого картону

(Необов'язково, можливі варіанти)


Назва параметра
Одиниці виміру
Показник
Розмір плеча
мм

340-1000


Робоча висота
мм
840-1250
Тип скоби
13, 15, 16/10, 18, 22, 24
Місткість контейнера скоб
шт
400 шт (15-16 скоба)
Кут зшивання

45, 90
Маса
кг
25-100
Габарити
мм

довжина – 800 – 1900

ширина - 720 - 920

висота – 1200 – 1600

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн