Купимо новий рилювально-різальний (бігувально-ріжучий) верстат для гофрокартону NEW

Купим недорого новый рилевочно-резательный станок для гофрокартона Компанія «Експрес Упаковка» купить недорого оптом чи в роздріб нове обладнання для виробництва гофрокартону. Якщо ви хочете продати за вигідною ціною якесь NEW обладнання для картону гофрованого недорого оптом чи в роздріб, то наша пропозиція саме для вас.

Протягом цього місяця компанія «Експрес Упаковка» розгляне будь-які вигідні пропозиції щодо купівлі рилювально-різального верстата NEW для гофрованого картону або різальних вузлів гофролінії. Якщо ви готові продати новий бігувально-ріжучий верстат для гофрокартону в Харкові, Києві, Дніпропетровську, Одесі, Львові, Миколаєві та інших містах України, то ми готові його купити недорого за взаємовигідною ціною з доставкою або самовивозом.

Для того, щоб зв'язатися з нами та обговорити деталі купівлі рилювально-різального верстата для картону на виробництві, зателефонуйте за одним із наступних телефонів:

+38 (063) 100 9000

+38 (067) 190 9000

+38 (057) 780 9000

Або ж ви можете надіслати вашу пропозицію про купівлю верстата для виробництва гофрокартону, а саме – нового рилювально-ріжучого верстата або бігувально-ріжучого вузла гофроагрегату для виготовлення гофроящиків у Харкові, Києві, Одесі, Миколаєві, Полтаві, Сумах або будь-якому іншому місті України, на наш e-mail:

mail@pack.ua

Вашу пропозицію ми розглянемо в найкоротший термін і обов'язково передзвонимо та повідомимо про наше рішення.


Що являє собою рилювально-різальний верстат, який ми хочемо купити?

Купим недорого рилевочно-резательный станок NEW для гофрокартона Рилювальний або бігувальний верстат - це спеціальний верстат, що використовується при виробництві гофрокартону та тари з гофрованого картону. Призначений даний рилювально-різальний верстат NEW, який компанія «Експрес Упаковка» купить недорого в Харкові, Києві та інших містах України, для різання та рилювання (бігування) гофрованого картону при формуванні заготовок для створення картонних коробок, лотків тощо.

Компанія «Експрес Упаковка» розгляне пропозиції щодо купівлі рилювально-різального верстата двох основних типів:

  • «in-line» - верстати, що вбудовуються в лінію з виробництва гофрокартону;
  • «out-line» - бігувально-ріжучі агрегати, що автономно працюють.
Розглядаємо пропозиції про купівлю як окремого рилювально-різального верстата, так і цільного рилювально-різального вузла гофролінії.

Різально-рилювальний верстат NEW, який ми купимо оптом у складі гофролінії або в роздріб, повинен дозволяти виробляти поздовжній розкрій з одночасним рилюванням гофрокартону. Причому, незалежно від типу нового релювально-різального верстата, який ми готові купити недорого в Харкові, Києві та інших містах України, і конструкції. Рилювальний та різальний апарати повинні бути розташовані послідовно. Завантаження листів картону може здійснюватись вручну або за допомогою автоматичного завантажувача.


Принцип роботи та особливості конструкції рилювально-різального верстата NEW для гофрованого картону

Машина для рилювально-бігувальної обробки картону NEW, яку шукає компанія «Експрес Упаковка» повинна забезпечувати нанесення ліній біговки та нарізку заготовок з гофрованого картону, що необхідно для виконання технологічних операцій при виготовленні коробок з гофрованого 3-х та 5-ти шарового картону. За першу операцію машина виконує різання цілих листів гофрокартону на заготівлі та виробляє поздовжню рилевку на отриманих заготовках. Друга операція – це поперечна рилевка. Таким чином, за дві технологічні операції формується напівфабрикат коробки, який потім відправляється на подальшу обробку (просічка клапанів, зшивка або склейка).

Купим недорого новый рилевочно-резательный станок для гофрокартона Незалежно від моделі рилювально-різального верстата, який ми готові купити, керування та налаштування можуть бути ручного або напівавтоматичного типу. Автоматизовані верстати налаштовуються за допомогою комп'ютера або панелі керування. Великим плюсом буде, якщо програмне забезпечення вже закладено основні ескізи, часто використовуваних форм і типів коробок.

Перед початком роботи верстата вибирається необхідний тип коробки та задаються розміри коробки на панелі керування або комп'ютері. Потім лист гофрокартона завантажується у спеціальний пристрій подачі. Подача картону здійснюється за допомогою системи роликів, що подають і притискних. Швидкість подачі регулюється комп'ютером та залежить від вибраної програми. Ручні різально-бігувальні верстати, які ми купимо NEW у Харкові, Києві та інших містах України, налаштовуються на кожен тип коробки вручну, подача листа також проводиться вручну.

Спеціальна конструкція завантажувального столу повинна дозволяти працювати з листами картону різного формату та обрізками гофроліста. Конструкція столу подачі та його розміри повинні дозволяти викроювати заготовку як по краю листа, так і по центру, оскільки обрізки використовуються для прокладок або перегородок і внутрішніх перемичок. Крім того, має бути передбачена можливість послідовно розкрою кілька коробок.


Обов'язкові властивості різально-рилювального обладнання, яке ми готові купити.

  • Схема рилювання забезпечує якісне прямолінійне нанесення ліній рилевки без виведення і прослизання верхнього ролика.
  • Регулює положення верхнього валу з ножовими та муфтами, що дозволяє регулювати перекриття ножів.
  • Наявність пари суцільних гумових валів, що тягнуть, з регулюванням зазору, що дозволяє впевнено виводити оброблені заготовки із зони рилювання і різання без зміни геометричних розмірів. Особливо важливо під час роботи з вузькими або короткими заготовками.
  • Регулює швидкість протягування заготовок.


Технічні параметри рилювально-різального верстата

(Необов'язково, можливі варіанти)


Назва параметра

Одиниці виміру

Показник

Швидкість різання
м/хв
до 88
Максимальна ширина заготівлі
мм 25000
Мінімальна ширина смуги, що нарізається
мм
50
Мінімальна відстань між рильовками
мм 30
Габаритні розміри (довжина/ширина/висота)
мм

Довжина – 900

Ширина – 3100

Висота – 1300

Допустима товщина гофрованого картону
мм 1-8
Максимальна споживана потужність
кВт
3
живлення
В, Гц
3-х фазна мережа змінного струму з напругою 380 В та частотою 50 Гц

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн