Купуємо оптом і в роздріб новий прес-рольовий вирубний для гофрокартону.

Купим недорого новый пресс ролевой вырубной для гофрокартона NEW Компанія «Експрес Упаковка» купить недорого оптом чи в роздріб нове обладнання для виробництва гофрокартону. Якщо ви хочете продати за вигідною ціною якесь NEW обладнання для картону гофрованого недорого оптом чи в роздріб, то наша пропозиція саме для вас.

Протягом цього місяця компанія «Експрес Упаковка» розгляне будь-які вигідні пропозиції щодо купівлі нового рольового вирубного преса для гофрованого картону. Якщо ви готові продати прес для гофрокартону NEW у Харкові, Києві, Дніпропетровську, Одесі, Львові, Миколаєві та інших містах України, то ми готові його купити недорого за взаємовигідною ціною з доставкою або самовивозом.

Для того щоб зв'язатися з нами та обговорити деталі купівлі рольового вирубного преса для виробництва гофрокартону, зателефонуйте за одним із наступних телефонів:

+38 (063) 100 9000

+38 (067) 190 9000

+38 (057) 780 9000

Або ж ви можете надіслати вашу пропозицію про купівлю верстата для виробництва гофрокартону, а саме – рольового вирубного преса NEW у Харкові, Києві, Одесі, Миколаєві, Полтаві, Сумах або будь-якому іншому місті України, на наш e-mail :

mail@pack.ua

Вашу пропозицію ми розглянемо в найкоротші терміни і обов'язково передзвонимо та повідомимо про наше рішення.


Що є рольовий прес для картону, який ми хочемо купити?

Купим недорого новый пресс ролевой вырубной для гофрокартона NEW Рольовий прес NEW, який компанія «Експрес Упаковка» купити оптом та в роздріб, має два розташовані один над одним сталеві вали. На верхній вал одягається сорочка із зносостійкого поліпропілену або гуми зі спеціальною спрямованістю волокон.

Основним інструментом для виготовлення виробів з гофрованого картону тришарового або п'ятишарового є штанц-форма, що складається з листа фанери товщиною 18-20 мм із вставленими в пропилені пази різальними, бігувально-рилювальними та перфораційними ножами.

Штанц-форма при цьому має бути стандартного типу та виготовлятися на окремій ділянці за допомогою пристроїв для обробки ножів.

При подачі штанц-форми з укладеною на неї заготовкою між валами, що обертаються, верхній вал притискає заготовку до ріжучих і бігувальних ножів, внаслідок чого заготівля в потрібних місцях прорізається, продавлюється або перфорується, утворюючи лінії згину коробки.

Переналаштування верстата на інший розмір має займати не більше 5-10 хвилин. Зазвичай даний процес полягає в заміні висікальної штанц-форми та регулювання зазору між валами відповідно до типу та товщини оброблюваного матеріалу.


Навіщо має бути призначений рольовий вирубний прес?

Нові преса рольові, які ми готові купити недорого оптом та в роздріб у Харкові, в Києві та в інших містах України, повинні бути призначені для виконання технологічних операцій з висікання (вирубування) складних конфігурацій (розкрою) з гофрокартону, картону, гуми, пороніту та інших листових матеріалів під час виготовлення упаковки, тари, прокладок, ущільнень, декоративних елементів, обшивок автомобільних кузовів тощо.

Відмінні риси рольового вирубного преса

Купим недорого новый пресс ролевой вырубной для гофрокартона NEW Компанія «Експрес Упаковка» зацікавлена у покупці нового рольового вирубного преса NEW у Харкові, Києві та інших містах України, який зможе забезпечити відмінну якість та продуктивність у роботі. Тому нова модель рольового преса NEW, що цікавить нас, повинна мати наступні характеристики:

  • Механізована або напівмеханізована або ручна подача штанцформи із заготівлею в зону обробки з використанням ременів або роликів.
  • Приводні столи з транспортерними ременями або роликами повинні дозволяти працювати як у ручному, так і напівавтоматичному режимі.
  • Використання як сорочка на вискальному валу труби підвищеної міцності з поліетилену, поліпропілену, поліуретану або аналога.
  • Використання програмованої електроавтоматики. Перевагою буде електроавтоматика, здатна забезпечити щонайменше 50 000 000 циклів включень.
  • Розрахункове навантаження на прогин висікальних валів становить 8 000 кг, щоб забезпечити мінімальне зношування як сорочки, так і штанцформ.
  • Жорстка конструкція рами, на якій встановлені вали приводу столів, абсолютно однакова товщина траспортерних ременів – щоб унеможливити згинання штанцформ (і як наслідок випадання ріжучих та бігувальних ножів) при висіканні гофротари.
  • Простота та надійність в експлуатації, що не потребує додаткових витрат на висококваліфікований персонал, а також відсутність будь-яких спеціальних вимог до умов експлуатації.


Технічні характеристики рольового вирубного преса

(Необов'язково, можливі варіанти)


Назва параметра

Одиниці виміру

Показник

Швидкість висікання
м/с
0,7 – 0,8
Довжина висікального ходу
мм
1790 – 2790
Технічна продуктивність (кількість ходів у 8-ми годинну зміну без урахування укладання заготівлі та зняття готових виробів)
шт
9000
Максимальний розмір заготівлі
мм
1250х2200 - 2100х2500
Потужність електродвигуна
кВт
4
Відстань між валами
мм
10 – 100
Точність встановлення відстані між валами
мм
0,1
Габаритні розміри (довжина/ширина/висота)
мм

Довжина – 6440-6970;

Ширина - 2200-3370;

Висота – 1200-1320.

Маса
кг
1600 – 2260
Габаритні розміри у розібраному вигляді
мм
3100х1860 – 3240-2880
Стіл
мм
2100х1010 – 3140х101

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн