Купуємо оптом та в роздріб рилювально-різальний (бігувально-ріжучий) верстат для гофрокартону б/у.

Купим недорого рилевочно-резательный станок б/у для гофрокартона Компанія «Експрес Упаковка» купить недорого оптом чи в роздріб обладнання б/в для виробництва гофрокартону в хорошому чи відмінному стані. Якщо ви хочете продати за вигідною ціною будь-яке обладнання для картону гофрованого недорого оптом чи в роздріб, то наша пропозиція саме для вас.

Протягом цього місяця компанія «Експрес Упаковка» розгляне будь-які вигідні пропозиції щодо купівлі рилювально-різального верстата для гофрованого картону в хорошому стані. Якщо ви готові продати бігувально-різальний верстат для гофрокартону у Харкові, Києві, Дніпропетровську, Одесі, Львові, Миколаєві та інших містах України, то ми готові його купити недорого за взаємовигідною ціною з доставкою або самовивозом.

Для того щоб зв'язатися з нами та обговорити деталі купівлі рилювально-різального верстата б/в для картону на виробництві, зателефонуйте по одному з наступних телефонів:

+38 (063) 100 9000

+38 (067) 190 9000

+38 (057) 780 9000

Або ж ви можете надіслати вашу пропозицію про купівлю верстата для виробництва гофрокартону, а саме – реливально-ріжучого верстата для виготовлення гофроящиків у Харкові, Києві, Одесі, Миколаєві, Полтаві, Сумах або в будь-якому іншому місті України , на наш e-mail:

mail@pack.ua

Вашу пропозицію ми розглянемо в найкоротші терміни і обов'язково передзвонимо та повідомимо про наше рішення.


Що являє собою рилювально-різальний верстат, який ми хочемо купити?

Купим недорого рилевочно-резательный станок б/у для гофрокартона Рилювальний або бігувальний верстат - це спеціальний верстат, що використовується при виробництві гофрокартону та тари з гофрованого картону. Призначений даний рилювально-різальний верстат б/в, який компанія «Експрес Упаковка» купить недорого в Харкові, Києві та інших містах України, для різання та рилювання (бігування) гофрованого картону. Різально-рилювальний верстат є дуже цінним пристроєм при організації виробництва упаковки з гофрокартону.

Компанія «Експрес Упаковка» розгляне пропозиції щодо купівлі рилювально-різального верстата двох основних типів:

  • «in-line» - верстати, що вбудовуються в лінію з виробництва гофрокартону;
  • «out-line» - автономно працюючі бігувально-ріжучі агрегати

Різально-рилювальний верстат б/в, який ми купимо оптом або в роздріб, повинен дозволяти виробляти поздовжній розкрій з одночасним рилюванням гофрокартону. Причому, незалежно від типу релювально-різального верстата і конструкції. Рилювальний та різальний апарати повинні бути розташовані послідовно. Завантаження листів картону може здійснюватись вручну або за допомогою автоматичного завантажувача.


Принцип роботи рилювально-різального верстата для гофрованого картону

Машина для рилювально-бігувальної обробки картону, яку шукає компанія «Експрес Упаковка» повинна забезпечувати нанесення ліній біговки та нарізки заготовок з гофрованого картону, що необхідно для виконання технологічних операцій при виготовленні коробок з гофрованого 3-х та 5-ти шарового картону. . За першу операцію машина виконує різання цілих листів гофрокартону на заготівлі та виробляє поздовжню рилевку на отриманих заготовках. Друга операція – це поперечна рилевка. Таким чином, за дві технологічні операції формується напівфабрикат коробки, який потім відправляється на подальшу обробку (просічка клапанів, зшивка або склейка).


Особливості конструкції рилювально-різального верстата для гофрованого картону

Купим недорого рилевочно-резательный станок б/у для гофрокартона Незалежно від типу релювально-різального верстата, управління та налаштування може бути ручне або автоматизоване. Автоматизовані верстати налаштовуються за допомогою комп'ютера або панелі керування. Зазвичай, програмне забезпечення входять ескізи основних, часто використовуваних форм і типів коробок. Перед початком роботи верстата для рилювання, оператор вибирає необхідний тип коробки і задає розміри коробки. Потім завантажує лист гофрокартона в спеціальний пристрій подачі. Подача картону здійснюється за допомогою системи роликів, що подають і притискних. Швидкість подачі регулюється комп'ютером та залежить від вибраної програми. Ручні різально-бігувальні верстати, які ми купимо б/у в Харкові, Києві та інших містах України, налаштовуються на кожен тип коробки вручну, подача листа також проводиться вручну.

Спеціальна конструкція завантажувального столу повинна дозволяти працювати з листами картону різного формату та обрізками гофроліста. Викроювати заготовку можна як по краю листа, так і по центру. Обрізки використовуються для коробок меншого формату. Крім того, має бути передбачена можливість послідовно розкрою кілька коробок.


Обов'язкові властивості різально-рилювального обладнання, яке ми готові купити оптом та в роздріб.

  • Схема рилювання забезпечує якісне прямолінійне нанесення ліній рилевки без виведення і прослизання верхнього ролика.
  • Регулює положення верхнього валу з ножовими та муфтами, що дозволяє регулювати перекриття ножів.
  • Наявність пари суцільних гумових валів, що тягнуть, з регулюванням зазору, що дозволяє впевнено виводити оброблені заготовки із зони рилювання і різання без зміни геометричних розмірів. Особливо важливо під час роботи з вузькими або короткими заготовками.
  • Регулює швидкість протягування заготовок.


Технічні параметри рилювально-різального верстата

(Необов'язково, можливі варіанти)


Назва параметра

Одиниці виміру

Показник

Швидкість різання
м/хв
до 88
Максимальна ширина заготівлі
мм 25000
Мінімальна ширина смуги, що нарізається
мм
50
Мінімальна відстань між рильовками
мм 30
Габаритні розміри (довжина/ширина/висота)
мм

Довжина – 900

Ширина – 3100

Висота – 1300

Допустима товщина гофрованого картону
мм 1-8
Максимальна споживана потужність
кВт
3
живлення
В, Гц
3-х фазна мережа змінного струму з напругою 380 В та частотою 50 Гц

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн