Купуємо оптом та в роздріб прес-рольовий вирубний для гофрокартону б/у.

Купим недорого пресс ролевой вырубной для гофрокартона б/у Компанія «Експрес Упаковка» купить недорого оптом чи в роздріб обладнання для виробництва гофрокартону у хорошому чи відмінному стані. Якщо ви хочете продати за вигідною ціною будь-яке обладнання для картону гофрованого недорого оптом чи в роздріб, то наша пропозиція саме для вас.

Протягом цього місяця компанія «Експрес Упаковка» розгляне будь-які вигідні пропозиції щодо купівлі рольового вирубного преса для гофрованого картону у хорошому стані. Якщо ви готові продати прес для гофрокартону у Харкові, Києві, Дніпропетровську, Одесі, Львові, Миколаєві та інших містах України, то ми готові його купити недорого за взаємовигідною ціною з доставкою або самовивозом.

Для того, щоб зв'язатися з нами та обговорити деталі купівлі рольового вирубного преса для виробництва гофрокартону б/в, зателефонуйте по одному з наступних телефонів:

+38 (063) 100 9000

+38 (067) 190 9000

+38 (057) 780 9000

Або ж ви можете надіслати вашу пропозицію про купівлю верстата для виробництва гофрокартону, а саме – рольового вирубного преса б/у у Харкові, Києві, Одесі, Миколаєві, Полтаві, Сумах або будь-якому іншому місті України, на наш e -mail:

mail@pack.ua

Вашу пропозицію ми розглянемо в найкоротші терміни і обов'язково передзвонимо та повідомимо про наше рішення.


Що є рольовий прес для картону, який ми хочемо купити?

Купим недорого пресс ролевой вырубной для гофрокартона б/у

Рольовий прес, який компанія «Експрес Упаковка» купити оптом і в роздріб, має два розташовані один над одним сталеві вали. На верхній вал одягається сорочка із зносостійкого поліпропілену або гуми зі спеціальною спрямованістю волокон.

Основним інструментом для виготовлення виробів з гофрованого картону тришарового або п'ятишарового є штанц-форма, що складається з листа фанери товщиною 18-20 мм із вставленими в пропилені пази різальними, бігувально-рилювальними та перфораційними ножами.

Штанц-форма при цьому має бути стандартного типу та виготовлятися на окремій ділянці за допомогою пристроїв для обробки ножів.

При подачі штанц-форми з укладеною на неї заготовкою між валами, що обертаються, верхній вал притискає заготовку до ріжучих і бігувальних ножів, внаслідок чого заготівля в потрібних місцях прорізається, продавлюється або перфорується, утворюючи лінії згину коробки.

Переналаштування верстата на інший розмір має займати не більше 5-10 хвилин. Зазвичай даний процес полягає в заміні висікальної штанц-форми та регулювання зазору між валами відповідно до типу та товщини оброблюваного матеріалу.


Навіщо має бути призначений рольовий вирубний прес?

Преса рольові б/в, які ми готові купити недорого оптом та в роздріб в Харкові, в Києві та в інших містах України, повинні бути призначені для виконання технологічних операцій з вирубування складних конфігурацій (розкрою) з гофрокартону, картону, гуми, поронита та інших листових матеріалів під час виготовлення упаковки, тари, прокладок, ущільнень, декоративних елементів, обшивок автомобільних кузовів тощо.

Відмінні риси рольового вирубного преса

Купим недорого пресс ролевой вырубной для гофрокартона б/у Компанія «Експрес Упаковка» зацікавлена в купівлі рольового вирубного преса у Харкові, Києві та інших містах України, який зможе забезпечити відмінну якість та продуктивність у роботі. Тому модель, що цікавить нас, рольового преса б/в повинна володіти наступними характеристиками:

  • Механізована або напівмеханізована або ручна подача штанцформи із заготівлею в зону обробки з використанням ременів або роликів.
  • Приводні столи з транспортерними ременями або роликами повинні дозволяти працювати як у ручному, так і напівавтоматичному режимі.
  • Використання як сорочка на вискальному валу труби підвищеної міцності з поліетилену, поліпропілену, поліуретану або аналога.
  • Використання програмованої електроавтоматики. Перевагою буде електроавтоматика, здатна забезпечити щонайменше 50 000 000 циклів включень.
  • Розрахункове навантаження на прогин висікальних валів становить 8 000 кг, щоб забезпечити мінімальне зношування як сорочки, так і штанцформ.
  • Жорстка конструкція рами, на якій встановлені вали приводу столів, абсолютно однакова товщина траспортерних ременів – щоб унеможливити згинання штанцформ (і як наслідок випадання ріжучих та бігувальних ножів) при висіканні гофротари.
  • Простота та надійність в експлуатації, що не потребує додаткових витрат на висококваліфікований персонал, а також відсутність будь-яких спеціальних вимог до умов експлуатації.


Технічні характеристики рольового вирубного преса

(Необов'язково, можливі варіанти)


Назва параметра

Одиниці виміру

Показник

Швидкість висікання
м/с
0,7 – 0,8
Довжина висікального ходу
мм
1790 – 2790
Технічна продуктивність (кількість ходів у 8-ми годинну зміну без урахування укладання заготівлі та зняття готових виробів)
шт
9000
Максимальний розмір заготівлі
мм
1250х2200 - 2100х2500
Потужність електродвигуна
кВт
4
Відстань між валами
мм
10 – 100
Точність встановлення відстані між валами
мм
0,1
Габаритні розміри (довжина/ширина/висота)
мм

Довжина – 6440-6970;

Ширина - 2200-3370;

Висота – 1200-1320.

Маса
кг
1600 – 2260
Габаритні розміри у розібраному вигляді
мм
3100х1860 – 3240-2880
Стіл
мм
2100х1010 – 3140х1010

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн