Купуємо оптом та в роздріб тигельний прес для гофрокартону б/у.

Купим недорого тигельный пресс б/у для гофрокартона Компанія «Експрес Упаковка» купить недорого оптом чи в роздріб обладнання для виробництва гофротари б/у в хорошому або відмінному стані. Якщо ви хочете продати за вигідною ціною будь-яке обладнання для виготовлення виробів з картону гофрованого недорого оптом чи в роздріб, то наша пропозиція саме для вас.

Протягом цього місяця компанія «Експрес Упаковка» розгляне будь-які вигідні пропозиції щодо купівлі тигельного преса для гофрованого картону в хорошому стані. Якщо ви готові продати тигель для гофрокартону у Харкові, Києві, Дніпропетровську, Одесі, Львові, Миколаєві та інших містах України, то ми готові його купити недорого за взаємовигідною ціною з доставкою або самовивозом.

Для того, щоб зв'язатися з нами та обговорити деталі купівлі тигельного преса б/в для висікання виробів з гофрованого картону на виробництві, зателефонуйте за одним із наступних телефонів:

+38 (063) 100 9000

+38 (067) 190 9000

+38 (057) 780 9000

Або ж ви можете надіслати вашу пропозицію про купівлю верстата для виробництва гофрокартону, а саме – тигельного преса для висічки гофроящиків у Харкові, Києві, Одесі, Миколаєві, Полтаві, Сумах або будь-якому іншому місті України, на наш e-mail:

mail@pack.ua

Вашу пропозицію ми розглянемо в найкоротші терміни і обов'язково передзвонимо та повідомимо про наше рішення.


Що є тигельним пресом для висікання ящиків з картону, який ми хочемо купити?

Купим недорого тигельный пресс б/у для гофрокартона Тигельний верстат, який ми купимо в Харкові, в Києві, в Одесі або в будь-якому іншому місті України, є технологічним обладнанням з кривошипно-шатунним механізмом, що створює тиск між двома плоскими плитами, що розкриваються за принципом "книжки". При цьому нерухома плита називається "талер", а рухлива "тигель".

Машина, що цікавить нас, повинна бути здатна створювати дуже великий тиск між плитами і при цьому споживати відносно малу кількість електроенергії, займати порівняно невелику площу і бути дуже надійною і безпечною в експлуатації.

Тигельний прес у хорошому або відмінному стані для картону, який компанія «Експрес Упаковка купити недорого оптом та в роздріб в Харкові, в Києві та в інших містах України, має бути пристосований його для висікання за допомогою плоских штанц-форм. Дана особливість дозволить за один цикл верстата здійснювати одночасно такі операції, як висікання, біговка, перфорація та рицювання, при полистній обробці листового гофрованого картону тришарового та п'ятишарового.

Купим недорого тигельный пресс б/у для гофрокартона Вирубний штанц повинен встановлюється на талер за допомогою одного з трьох способів кріплення: самозатискну раму, звичайну раму і затискатися за допомогою укладання. Або ж кріпитися до машини за допомогою спеціальних кулаків, якщо фанерна основа штампу більша, ніж обидві рами.

На тигелі (рухомій частині машини) б/в повинна бути встановлена сталева сталева плита, як правило, 3 мм, що має твердість приблизно 30 HRC. На цій плиті встановлені упори для позиціонування оброблюваного матеріалу по "правильному куту", а також бігувальні матриці для формоутворення на картоні канавки для майбутнього фальцювання.

Приправка на цих машинах може виконуватися як на талері, з тильного боку ріжучих лінійок, так і на тигелі у відповідь різальним краям лінійок. Як правило, приправка виконується за допомогою сталевої чи алюмінієвої приправної стрічки.


Область застосування тигельного преса для висікання ящиків із картону, який ми хочемо купити.

Дана модель тигельного обладнання б/в у хорошому або у відмінному стані, яке компанія «Експрес Упаковка» купить оптом і в роздріб за прийнятною ціною в Харкові, Києві, Одесі та Дніпропетровську, а також в інших містах України, повинна бути пристосована під вирубування будь-яких тонких листових матеріалів – не тільки гофрованого картону, а й паперу, пластику, шпону, натуральної та штучної шкіри, тканини, пораніту, пресшпану, фольги тощо.

При роботі на тигельному пресі б/в, який ми купимо недорого оптом чи в роздріб у Харкові, Києві та інших містах України, з форматами до А-1, наприклад, на картоні 250 грамів на 1 м2 середня продуктивність в автоматичному режимі повинна складати приблизно 1000 оброблених листів на годину. А приладка та приправка на "коробковому" штампі з довжиною ріжучих лінійок 7 метрів та бігувальних лінійок 4 метри - займати не більше півгодини з урахуванням нарізки та юстування бігувальних матриць.


Характеристика обладнання та рекомендовані особливості конструкції

(Необов'язково, можливі варіанти)

Назва параметра

Одиниці виміру

Показник

Робоча швидкість
лист/хв
25
Максимальна довжина контуру висікання
м
15
Рекомендована потужність двигуна
кВт
2,2
Внутрішній розмір заключної рамки
мм
750 х 520
Швидкість
удар/хв
25

Габарити

(довжина х ширина х висота)

мм
1450 х 1450 1600
Маса
кг
2000

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн